január 27.
Angelika

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Gyarmati Panka elárulta, egyik legnagyobb vágya teljesült a napokban
Az Exatlon Hungary versenyzője őszintén vallott érzéseiről.

Gyarmati Panka távozott az Exatlon Hungary első évadából, aki barátnőjével Gelencsér Tímeával párbajozott a sport-reality műsorban. A Mokkában azelőtt elmondta, hogyan élte meg a versenyt, és hogy mit gondolt az új érkezőkről.

Az Exatlon Hungary egykori Bajnoka, Gyarmati Panka a hétvégén a fővárosban sétált, mialatt rábukkant egy olyan helyre, ahol snowboardjával kipróbálhatná trükkjeit. A világbajnok snowboardos kívánsága szinte egy pillanat alatt teljesült, ugyanis leesett az első nagyobb mennyiségű hó, ennek köszönhetően Panka a deszkájára állhat, hogy élesben is kipóbálja magát.

Gyarmati Panka vérző fejjel Zsíros Márk pedig törött foggal hagyta el a pályát. A drámai pillanatokért kattints a videóra!

Sérülése miatt sajnos véget ért a Catch! Panka számára. A kiesett versenyző egy exkluzív interjúban árulta el, milyen érzésekkel távozott a sport event műsorból.

Hihetetlen hangulatban telt a hétvégi Exatlon Hungary közönségtalálkozó. Az exatlonisták elmondták, mennyire fontos volt számukra ez a nap, illetve üzeneteket is küldtek a fiataloknak. Videónkból felidézheted a legszebb pillanatokat!

Az Exatlon Hungary Bajnoka újra megmérettetett. Kattints a videóra, és ismerd meg a nagy sportolói múlttal rendelkező Gyarmati Pankát.

Előnézeti kép forrása: Gyarmati Panka Instagram oldala

2021. január 13. 13:50

Címkék: celebszemle   celebszemle_sport   celebszemle_exatlon_hungary   gyarmati panka

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG