január 27.
Angelika

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Gabriela Spanic táncpartnere szexi kockahasat villantott
A Dancing with the Stars ezüstérmese pikáns fotóval rukkolt elő.

Andrei Mangra a Dancing with the Stars döntője után Dél-Amerikába utazott táncpartnerével, Gabriela Spanic-kal. Hogy pontosan miért is, arról a Mokkának számolt be.

Nem akármilyen szerencsés látványban volt annak része, aki Andrei Mangra közösségi oldalára tévedt a minap: A Dancing with the Stars versenyzője megvillantotta izmos felsőtestét. A táncos Mexikóban tölti pihenését, ahol egy szál fürdőalsóra vetkőzve dobta bele magát a vízbe.

Gabriela Spanic a Best of Dancing with the Stars különkiadásába jelentkezett be videóhíváson keresztül, és elárulta: Rengeteg feladat vár rá 2021-ben, amelyek kapcsán nagyon izgatott!

Andrei Mangra egészen Mexikóig utazott, hogy a Dancing with the Stars után is táncpartnerével, Gabriela Spanic-kal legyen.

Lékai-Kiss Ramóna és Stohl András rákérdezett a Dancing with the Stars döntős párosánál, meddig maradnak együtt Mexikóban.

Csodálatos bécsi keringővel lépett parkettre a Döntőben Gabriela Spanic és Andrei Mangra.

Gabriela Spanic elárulta, nagyon közel kerültek egymáshoz Andrei Mangrával, akit legszívesebben hazavinne magával a verseny végetértével.

Előnézeti kép forrása: Andrei Mangra Instagram oldala

2021. január 13. 15:28

Címkék: celebszemle_utazás   celebszemle   celebszemle_szexi   celebszemle_dancing_with_the_stars   Andrei Mangra

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG