január 27.
Angelika

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Sokatmondó fotóval üzent Gelencsér Tímea rajongóinak
Csak úgy záporoztak a kedvelések a bejegyzésre!

Gelencsér Timi és Hegyes Berci nagy bánatára nem láthatták a búcsú kisfilmjüket, azonban a Dancing with the Stars stábja összeszedték a páros legjobb pillanatait.

A Dancing with the Stars győztese már a napsütötte Dominikárók jelentkezett be, ahol riporterként láthatjuk az Exatlon Hungary harmadik évadában. Timi sokatmondó fotóval üzente meg, hogy a csapat tagja, amire csak úgy záporoztak a kedvelések!

Gelencsér Timi hamarosan az Exatlon Hungary-ben lesz látható, azonban ezen kívül is rengeteg terve van az egykori szépségkirálynőnek a 2021-es évre.

Sosem látott interjúrészlet: A Dancing with the Stars győztesei lehetetlen helyzetben találták magukat, amikor Hegyes Berci korgó hasa szabotálta a teljes interjút.

A Dancing with the Stars győztes párosa beavattak minket karácsonyi szokásaikban, valamint elárulták, mi az, ami igazán fontos nekik az ünnepekkor.

A Dancing with the Stars első magyarországi évadának győztesei Gelencsér Tímea és Hegyes Bertalan lettek, akik a műsor után sem hagyják abba a közös táncot.

2021. január 8. 19:40

Címkék: celebszemle   celebszemle_exatlon_hungary   celebszemle_utazás   celebszemle_szexi   celebszemle_szépség   gelencsér tímea

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG