január 27.
Angelika

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Fontos kérdéssel fordult követőihez Orosz Barbara
Instagram oldalán tette fel a kérdést rajongóinak.

A koronavírus terjedése az állatmenhelyeken is érezteti hatását: A látogatók hiánya ugyanis nem várt helyzeteket eredményezett. Vadászok és vágóhidak fogtak össze, hogy kisegítség a menhelyi állatokat: Orosz Barbi is elkísérte az egyik szállítmányt, aki több érdekességet is elárult gyerekkoráról.

Orosz Barbarát a reggeli Mokka nézői már ismerhetik a TV képernyők elől. Most közösségi médiában jelenlévő követőihez fordult egy álmokkal kapcsolatos kérdéssel. A műsorvezető nagyon kíváncsi, hogy kinek mit jelentenek az álmok, mivel magyarázzák őket és hogy számukra van-e jelentése bizonyos álmoknak? Barbi felvet pár elterjedt magyarázatot és felvetést is az álmokkal kapcsolatban.

„Felènk azt tartják, hogy a rossz álmokat azonnal el kell mondani és akkor nem vàlnak valóra..” – nyilatkozta a műsorvezető.

Nektek it jelentenek az álmok? Egyetértetek Barbi felvetésével?

Írjátok meg a kommentszekcióban véleményeteket!

Aurelio olaszos fogással készült a Mokka konyhájában, de már a sütés elején problémákba ütközött. A Mokka műsorvezetője, Orosz Barbi rögtön a segítségére sietett, és megtanította Auréliónak, hogyan kell a konyhában mozogni. Előnézeti kép forrása: Orosz Barbara hivatalos Instagram oldala

2020. november 26. 16:50

Címkék: celebszemle   orosz barbara   mokka_bulvár   álom

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG