november 27.
Virgil

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Születésnapot ünnepel a hazai mulatós sztár, Jolly
Jolly úgy tűnik már meg is ünnepelte a nagy napot barátaival, hatalmas társaság gyűlt össze a születésnap megünneplésére!

Már a Zenebutik sztárjának a születésnapja előtt is csak úgy özönlöttek a jókívánságok a mulatós sztár közösségi oldalára rajongóitól és barátaitól. Ma azonban már a napján üzenheti szerkesztőségünk Jolly-nak: Boldog születésnapot! 

Úgy tűnik a mulatós sztár már meg is ünnepelte a nagy napot szerettei és barátai körében, reméljük még rengeteg közös születésnapot tölthetnek el egymás társaságában! A képet itt meg is tekinthetitek.

Bulizzatok ti is Jolly fergeteges számaira, így ünnepelve a mulatós sztár születésnapján! 

Mindenki nagy meglepetésére Jolly vette le magáról a maszkot a Nicsak, ki vagyok? műsorában. Jolly mindenkit elkápráztatott varázslatos hangjával, és mindenkinek megmutatta, hogy nem csak a mulatós műfaj világában, hanem más műfajokban is a legjobbat hozza.

Gyerekkori álma vált valóra Jollynak a "Nicsak, ki vagyok?" showműsorban való szereplésével. A mulatós sztár űrhajós akart lenni, ezért boldogan bújt az asztronauta jelmezbe az első évad során. A lebegéstől sem ódzkodott, sőt! Arra pedig, hogy egy másik műfajban is megmutatta magát, örömmel mondott igent. Jolly a produkcióival egyébként egy teljesen új arcát is megmutatta a rajongóinak.

2020. október 28. 7:00

Címkék: celebszemle   Jolly

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG