november 27.
Virgil

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Mintha egy kifutómodell lenne: Köllő Babett ruhájára évekig emlékeznek majd
Nem csak az énekesek, de Köllő Babett ruhája miatt is várjuk minden vasárnap a Sztárban Sztár elstartolását!

Köllő Babett szerint Horváth Boldi a férfiideált testesíti meg? Kattints a videóra és kiderül a válasz.

.

Egyszerűen megunhatatlan látni, ahogy mindig elkápráztat minket a csodálatos színésznő elegánsabbnál-elgánsabb ruhakollekcióival: Bármilyen ruhába is bújik bele a Sztárban Sztár zsűrije, Köllő Babett minden textildarabban úgy fest, mintha egy kifutómodell vonulna végig az ország házibulijának színpadán. Nem múlhat el úgy egy adás, hogy ne születne az egyetlen női zsűritagról kép a Sztárban Sztár színpadán, ahol olyannyira varázslatos pillanatokat okoznak a fellépő énekesek, mint amilyen káprázatos külsővel döbbent meg minket műsorról-műsorra Babett..

Keményen odaszólt a Sztárban Sztár zsűritagja Szabó Ádámnak. Köllő Babett Tóth Andi produkciója után azt mondta az énekesnek, hogy sosem lesz még egyszer ilyen barátnője. Amikor ezt Ádám meghallotta, köpni- nyelni nem tudott.

Köllő Babett imádta Vastag Csabát Lou Bega bőrében, mert egy igazi szexi férfi lépett színpadra!

Tóth Andi produkciója után elszabadultak az indulatok, olyannyira, hogy Köllő Babett még Szabó Ádámnak is elmondta a véleményét.

Előnézeti kép forrása: Köllő Babett Instagram oldala

2020. október 6. 7:00

Címkék: celebszemle   celebszemle_szexi   celebszemle_sztárban_sztár   celebszemle_divat   celebszemle_stílus   köllő babett   sztárban sztár 7   sztárban sztár

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG