október 28.
Simon, Szimonetta

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
A Dancing with the Stars sztárja, Gabriela Spanic ismét mindenkit lenyűgöz
Nem csak a színpadon forrósítja fel a hangulatot, hanem közösségi oldalán is!

Hetek óta inkognitóban van Budapesten a Dancing with the Stars versenyzője, Gabriela Spanic!

.

A sorozatsztár lehengerlően szép mosolya, vadítóan csillogó szemei és mesés ruhája azonnal elrabolja minden férfi szívét. A latin-amerikai színésznőről a TV2 hatalmas bejelentését követően derült ki, hogy a Magyarországon is debütáló Dancing with the Stars versenyzője lesz, amely óriási visszhangot váltott ki az egész országban!

A lehető legnagyobb izgalommal várjuk, hogy mihamarabb láthassuk a színpadon táncolni, ahol reményeinkhez híven hasonlóan forró hangulatot teremtenek majd partnerével táncmozdulataikkal és elragadó stílusukkal.

A Dancing With The Stars híressége, Gabriela Spanic imádja Budapesetet, így nem is volt kérdés, hogy elfogadja a műsorban való szereplést.

A Dancing With The Stars-ban Andrei Mangra lesz Gabriela Spanic partnere. Exkluzív videónkból most jobban megismerheted őt! A Sztárban Sztár harmadik adását elképesztő bejelentés zárta: Kiderült a Dancing with the Stars zsűrijének, műsorvezetőinek és táncosainak kiléte!

Stohl András nem tudta leplezni meglepettségét, mikor megpillantotta Lékai-Kiss Ramónát, a Dancing with the Stars másik műsorvezetőjét!

A Dancing With The Stars-ban Andrei Mangra lesz Gabriela Spanic partnere. Exkluzív videónkból most jobban megismerheted őt!

Előnézeti kép forrása: Gabriela Spanic Instagram oldala

2020. szeptember 19. 10:27

Címkék: celebszemle   celebszemle_szexi   dancing with the stars   Gabriela Spanic   Andrei Mangra

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG