október 28.
Simon, Szimonetta

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Antalfi Anett nem csak színésznőként, de a konyhában is megállja helyét
Minderről a saját szemünkkel bizonyosodhatunk meg a legkönnyebben...

A TV2 sikersorozatának színésznője, Antalfi Anett izgalmas részleteket osztott meg magánéletéről, és a Jóban Rosszban sorozat forgatásáról.

.

A Jóban Rosszban sztárja már bizonyított a televíziók képernyőjén, most viszont már azt is tudjuk, hogy a konyhában egy igazi konyhatündért láthatunk megtestesült valójában: Egy könnyed, de igazán finom süteményt készített Antalfi Anett. Az édességekért rajongók hasa a kép látványtól is korogni fog, amikor megtekintik a színésznő gyönyörű, és mindenbizonnyal ínycsiklandozóan finom répatortáját:

Az egész várost le kellett zárni, kitört a járvány Csillagkúton. A TV2 csoport népszerű sorozata, a Jóban Rosszban kórházát is elérte a koronavírus. Drámai jelenetek szemtanúi lehettek a nézők. A széria egyik főszereplőjének az életéért is küzdeniük kellett, miután megfertőződött.

Négy fiatal rezidens érkezett Csillagkútra, akik felpezsdítik az egész klinika életét. Ismerd meg a fiatal orvosokat alakító színészeket!

Tizenöt éve ismerkedtek meg, kilenc éve pedig boldog házasok a Jóban Rosszban színészei, Kiss Ernő Zsolt és Nyári Darinka. Megismerkedésükről, szerelmükről és családjukról a Mokkában mesélt a pár.

Sorozatszerepet kapott Dr. Szlávik János infektológus főorvos, aki a koronavírus miatti járványhelyzetben naponta tájékoztatta az embereket.

Előnézeti kép forrása: Antalfi Anett Instagram oldala

2020. szeptember 19. 10:30

Címkék: celebszemle   celebszemle_jr   celebszemle_konyha   antalfi anett   répatorta

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG