október 28.
Simon, Szimonetta

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Mindenki táncol, még Mádai Vivien is: Így táncoltatta meg Istenes Laci
Már előre készül a nagy megmérettetésre a TV2 legújabb műsorában!

Dancing with the Stars - Hamarosan a TV2-n!

.

A Dancing with the Stars beférkőzött a Mokka stúdiójába is, ahol a versenyző lelkes hangulatában megkaparintotta Mádai Vivien derekát, és máris táncra perdítette: A Mokka műsorvezetője, Istenes Laci ott lesz a táncműsor színpadán, ahol varázslatos tánclépéseivel fogja elvarázsolni a TV2 nézőit.

A bugi már most a lábában érződik Lacinak, aki kapva az alkalmon, megpörgette kolléganőjét a parketten: Vajon a tánctéren is olyan tehetségesen fog helytállni, mint a Mokka kanapéján ülve?

Istenes László imád táncolni, de saját bevallása szerint egyáltalán nem tud. Hogy miért tartja ˝gyanúsnak˝ Marsi Anikó viselkedését, a videóból kiderül!

Istenes László mindenkit lesokkolt, amikor a szökőkút vizével kezdte lelocsolni Mádai Vivient, aki köpni-nyelni nem tudott meglepettségében.

Kiss Ernő Zsolt és Nyári Darinka olyan információt árult el magánéletükről, amit talán csak kevesen tudnak. Ezt még Istenes László sem tudta szó nélkül hagyni.

A Dancing With The Stars-ban Czina Boglárka lesz Istenes László partnere. Exkluzív videónkból most jobban megismerheted őt!

Előnézeti kép forrása: Istenes László Instagram oldala

2020. szeptember 19. 10:31

Címkék: celebszemle   celebszemle_humor   celebszemle_táncpartner   istenes lászló   mádai vivien   Mokka   dancing with the stars

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG