november 27.
Virgil

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Nincsenek rá szavak: Donatella ruhája kiemeli káprázatos alakját
Kiszel Tünde lánya anyukája szépségét örökölte!

Szeptemberben Szegeden kezdi meg egyetemi tanulmányait Hunyadi Donatella: Az elválaszthatatlan anyja-lánya páros a Mokkában mesélt az új élethelyzetről.

.

Éjfekete ruhájában pompázik az éjszaka mámorában a model szépség: Hunyadi Donatella mély kivágású ruhája elkápraztatja minden férfi szemét, akik minden bizonnyal alig bírják levenni a naptárdíva lányáról tekintetüket. Kiszel Tünde igazán büszke lehet lányára, aki immáron felnőtt nőként lép ki a nagyvilág kapuján, hiszen már egyetemistaként, önálló életet él, elköltözve otthonról.

Kiszel Tündének megszámlálhatatlan fotózása volt már lányával közösen is, azonban az évek alatt Donatella egy ország szeme láttára lett cuki kislányból gyönyörű nő.

Ahogy Donatella egyre csak nagyobb, Kiszel Tünde annál többször érzékenyül el kislánya láttán, akire nagyon büszke.

Az édesanyjával közös naptárfotókról ismert kislány, Kiszel Tünde lánya nagylánnyá cseperedett és nem meglepő talán, hogy neki is nagyon jól áll a kamera. Ezt most egy világhírű divatmagazin is elismerte azzal, hogy megosztotta Donatella fényképét. Nem csoda, hogy anyukája elérzékenyült, amikor megtudta a jó hírt.

Előnézeti kép forrása: Donatella Instagram oldala

2020. szeptember 12. 8:00

Címkék: celebszemle_szexi   celebszemle   celebszemle_divat   hunyadi donatella   kiszel tünde





KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG