november 27.
Virgil

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Horváth Éva stílusa felkeltette minden netező figyelmét
Ritkán láthatjuk ehhez hasonló szettben!

Horváth Éva beengedte a Mokka stábját veteményesébe, ahol számtalan, szebbnél-szebb zöldség és gyümölcs megterem. A modell kedves hobbiként tekint a kertjére.

.

A gyönyörű anyuka a kisfia társaságában lőtt egy közös képet, nem akármilyen stílusban: Horváth Éva saját szavait megidézve, ˝a tehenészlány és az ő kis pásztora˝ láthatóak a fotón, amin a tehenészlány bőrébe bújt Évi egy szénaboglya mellett őrzi a pásztorlegény szerepében lévő fiát, Kristófot. Az imitálás nagyon meggyőzőre sikeredett, eszméletlenül aranyos, ahogy Kristóf az óriás szénagombolyag tetején ücsörög.

Horváth Éva saját kertjéből szedte a tököt, amiből egy töklapcsánkát készített, ráadásul azt is elárulta: Ezt az egészséges fogást még kisfia is szereti.

A Mokka konyhájában Horváth Éva vette át az irányítást, aki borskéregben sült szűzérmét és cukkini spagettit készített. A főzőcskézés közben a modell elárulta, családjának már nagyon hiányzik az utazás, a járványhelyzet végével pedig biztosan útra kelnek.

Egy korábbi géppel indult haza Baliról Horváth Éva műsorvezető, de férje és kisfia már nem tudták követni őt. A világszerte tomboló koronavírus-járvány miatt sok járatot töröltek és több európai repteret is lezártak.

Előnézeti kép forrása: Horváth Éva Instagram oldala

2020. szeptember 7. 19:37

Címkék: celebszemle   celebszemle_divat   celebszemle_cuki   celebszemle_gyerek   celebszemle_rá_sem_ismerni   horváth éva

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG