november 27.
Virgil

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Itt a bizonyíték: Singh Viki bomba formában van
Nem is találunk szavakat Singh Viki legújabb fotójához!

Nem mindig olyan egyszerű a hírességek élete, mint ahogyan az látszik. A rajongók néha olyan durva beszólásokkal bombázzák kedvenceiket, hogy a sok negatív kritika szinte felemészti őket. Singh Viki például éjjel-nappal kommentháborút vív.

.

Az énekesnőnek, Singh Vikinek nincs takargatnivalója: A Tények Plusz forgatásának pillantképeit osztotta meg közösségi oldalán, ahol gyönyörű ruhájában készültek róla az ámulatbaejtő fotók! Érdemes lesz nem csak egy pillantást vetni Vikire: Fényes mosolyával és csinos alakjával leveszi az embereket a lábukról:

Drámai filmszerepek, szerelmi csalódások és lelkileg megterhelő élmények. A magyar sztárok és a hollywoodi hírességek is megéltek már extrém forgatásokat. De mekkora az a teher, amit még elbír egy művész? Singh Viki a legújabb klipjében egykori párját robbantja fel.

A népszerű énekes, vlogger szerint a közösségi média egy becsapás és abszolút nem fedi a valóságot, ezért lemondta a mellműtétjét és arra biztatja a felhasználókat, hogy ők se higgyenek el mindent a szemüknek.

Singh Viki és kedvese minden idejüket együtt töltik a karanténban, amely egy percre sem unalmas, hiszen a sztárpár éppen költözik, így van munkájuk bőven.

Előnézeti kép forrása: Singh Viki Instagram oldala

2020. augusztus 27. 14:19

Címkék: celebszemle   celebszemle_szexi   celebszemle_divat   singh viki   tények plusz

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG