november 27.
Virgil

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Dögös öltözék: Karin Dragos tündököl legújabb tengerparti képén
A napsütésben élvezheti a kellemes nyaralását.

Rengetegen nyaralnak a Balatonnál, a sétányokon, éttermekben hatalmas volt a nyüzsgés. Az apartmanok, szállodák tele vannak vendégekkel.

.

A híres Youtube vlogger, Karin Dragos második hazájának gyönyörű tengerpartján tölti pihenését: Románia egyik legszebb tengerpartján sütkérezik a homokos tengerparton. Annak ellenére, ami a világban történt idén, nagyon örül neki Karin, hogy idén is láthat tengert. Nem mellesleg ott, ahol most nyaral, meseszép fürdőruha szettjében minden strandoló figyelmét maghoz vonzza.

Biztonságosabb itthon nyaralni, mint külföldön. A szomszédos országokban ugyanis egyre többen fertőződnek meg koronavírussal.

Kucsera Gábor elárulta a Mokka műsorvezetőjének, milyen módszerekkel kötik le gyermekeik figyelmét egy-egy nyaralás alkalmával.

200 millió forintot ajánlott fel a nehéz helyzetben élő egyszülős és több gyerekes családok üdültetésére a Mészáros Csoport. Így közel 3200-an nyaralhatnak ingyenesen.

Előnézeti kép forrása: Karin Dragos Intsagram oldala

2020. augusztus 20. 12:00

Címkék: celebszemle   celebszemle_utazás   celebszemle_divat   celebszemle_szexi   karin dragos   nyaralás   Külföldi nyaralás   románia

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG