szeptember 19.
Vilhelmina

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Nánási Pál elképesztő fotósorozatot készített angyali kislányáról, Miciről
A kis Mici már most édesanyja nyomdokaiba lépett?

A műsorvezetőnő igyekszik az élet szép dolgaira koncentrálni, és mindig pozitív maradni, a rosszakarókat pedig elkerüli. A vele készült interjú ma 18.45-kor a TV2-n.

.

Nánási Pál elképesztő fotósorozatot készített kislányáról, Miciről, aki minden egyes képen más és más jelmezbe bújt édesapja kedvéért. A kis Mici elsőként hercegnőként volt látható, majd több, nyárias napszemüveget is felpróbált. A fotó hatalmas népszerűségre tett szert a fotós oldalán, amin egyáltalán nem lepődünk meg: Micinek hihetetlenül jól áll a kamera!

A Masterchef VIP2 nyolcadik adásában Britannáig utazhattuk a gasztronómia szárnyain: Ördög Nóra megosztotta a szigetországgal kapcsolatos emlékeit a nézőkkel.

Pénztárgép mögé állt be Ördög Nóra a karantén alatt. És ott is maradt. Nánásiék ugyanis kisboltot nyitottak a Balaton-parton, és mint mondták, régi álmuk vált ezzel valóra. Nánási Pál is több kávét készít, mint fényképet az utóbbi időben. Nóri viszont elárulta, hogy nem csak kiszolgálás közben, azért a TV-képernyőn is hamarosan újra látható lesz. Előnézeti kép forrása: Nánási Pál Instagram oldala

2020. augusztus 15. 10:18

Címkék: celebszemle   nánási pál   miciKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG