szeptember 19.
Vilhelmina

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
A pozitív hozzáállás receptjét osztotta meg a Mintaapák sztárja
Nem mindennapi tanácsokkal látta el a követőit a színésznő.

Megújulva térnek vissza a Mintaapák. A TV2 sorozatához a közelmúltban csatlakozott Szávai Viktória, Makranczi Zalán, Száraz Dénes és Kamarás Iván is. A színészek összejöttek sorozatbéli gyerekeikkel és egy fotózáson ünnepeltek együtt. Több éves közös múltjuk van az apáknak, hogy mi az, most kiderül.

.

Szávai Viktória egy minden eddiginél különlegesebb fotót osztott meg, amin a napot próbálta ujjai közé fogni. A Mintaapák csinos színésznője frappáns mondókával fűszerezte meg a szokatlan bejegyzést, ami szinte egy pozitív hozzáállásról alkotott mantra is lehetne.

˝Végy egy csipet napot. Tegyél hozzá egy augusztusi délutánt, némi jókedvet, lazaságot, ízlés szerint légkondit és fogyaszd egészséggel.˝

A különleges bejegyzést elnézve nem kérdés: A természet színei és Viki kivételes gondolatai azonnal bearanyozták a rajongók napját!

Szávai Viktória az eddigi részekkel hangolódik a Mintaapák forgatására, amire hatalmas kihívásként tekint. A színésznő Lindaként lesz látható, akiről elárulta: Izgalmas, jól játszható karakternek gondolja. Előnézeti kép forrása: Szávai Viktória Instagram oldala

2020. augusztus 15. 10:17

Címkék: celebszemle   szávai viktória   mintaapák hírekKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG