szeptember 20.
Friderika

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Az Exatlon sztárja örök hűséget fogadott
A megható pillanatot lencsevégre is kapták!Parádés mozdulatok, utánozhatatlan örömünnepek. Éld át újra Rozs Gergő fergeteges pillanatait az Exatlon Hungary-ben!

Rozs Gergely sokszor posztolta közösségi oldalára kiskedvencéről, Lucyról.

Az Exatlon Hungary egykori versenyzője most a közösségi oldalán jelentette be: ˝örök hűséget fogadtunk˝.  Lucy és Gergő örök barátsága már megkérdőjelezhetetlen és annyi biztos, tényleg a leghűségesebb barátot választotta magának a sportoló! 

Rozs Gergő távozott az Exatlon Hungary-ből pénteken. A Párbaj során barátjával, Kása Andrással szemben maradt alul. Sérülése miatt nem tudta végig csinálni a futamot és az orvosok sem engedték volna, hogy tovább folytassa a versenyt. Gergő a Mokkában mesélt sérüléséről, Mischinger Péterrel való konfliktusáról és döntéséről, mikor Görgey Petrát küldte Salander Dorina ellen párbajozni.

Közös boksz edzésen vettek részt a játékból már távozó versenyzők: Gyarmati Panka, Vass Dóra és Miló Viki a Bajnokoktól, Görgey Petra, Palásti Ági, Kása András, Rozs Gergely és Bán Norbi a Kihívóktól. Az edzés Miló Viki vezényletével zajott, ahol a hangulat fergetes volt.

Rozs Gergely és Tamás Gyuri simán kipipálták a Ninja Warrior epizód finálét!!

Előnézeti forrás: Rozs Gergely Instagram oldala

2020. augusztus 15. 10:19

Címkék: celebszemle   Exatlon Hungary   rozs gergelyKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG