november 27.
Virgil

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Köllő Babett nagyon izgatott a hamarosan induló Sztárban Sztár miatt
Már csak pár hét, és augusztus 30-án berobban a televíziók képernyőjén!

Köllő Babett alig hiszi el, hogy zsűriként vehet részt a műsorban és alig győzi kivárni, hogy elkezdődjenek az élő show-k.

.

A páratlanul szép díva, Köllő Babett a Sztárban Sztár zsűrijében depütálhat, melynek köszönhetően már egyre izgatottabban várja a nagy nap elérkeztét: Legutóbbi Instagram posztjában bemutatta meseszép ruháját, melyben szívdöglesztően fest! Babett a megjelenésével minden alkalommal levesz minket a lábunkról, ezért is várjuk minél jobban, hogy fog a tehetséges színésznő megjelenésével elvarázsolni bennünket műsorról-műsorra a Sztárban Sztár adásaiban.

Már csak miatta is érdemes lesz követnünk a műsört: Ezért a látványért nem megéri?

Köllő Babett hatalmas megtiszteltetésben részesült, hiszen a csinos színésznő bezsebelte élete első díját, amiről a Mokka műsorvezetőinek mesélt.

A Mokka konyhájában szinte alig maradt Köllő Babett pennéjéből, amelyet mascarponés csirkés mártással, parmezánnal és bazsalikommal tálalt.

Köllő Babett számára a mellimplantátum hozta meg a hőn áhított magabiztosságot, azonban őszintén elárulta: Az első műtétje utáni időszak nem zajlott zökkenőmentesen, ugyanis az implantátum kiszakadt a helyéről és sürgős műtétre szorult a színésznő.

Köllő Babett exkluzív interjúban árulta el, hogyan tudta eltitkolni családja előtt szereplését. A színésznő elmesélte, rettenetesen izgult a produkciója előtt.

Előnézeti kép forrása: Köllő Babett Instagram oldala

2020. augusztus 14. 15:41

Címkék: celebszemle   celebszemle_szexi   celebszemle_divat   celebszemle_szépség   köllő babett   sztárban sztár

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG