szeptember 19.
Vilhelmina

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Óriási hír: Kocsis Tibor és Wolf Kati fantasztikus műsorral készülnek
Már nagyon várják mindketten, hogy végre előadhassák új műsorukat!

Minden másodperc számított Kocsis Tibor és Pásztor Anna harcában, és a feszültséget tapintani lehetett a konyhában...

.

A két tehetséges énekes, Kocsis Tibor és Wolf Kati nem akármilyen okból kifolyólag próbálnak együtt közös fellépésükre: Egy új filmzenés műsort állítottak össze, amit jövőhéten kedden fognak Kaposváron előadni. Azt még titok fedi, hogy mit is hallhatunk majd tőlük, de nem kell sokat várnunk már, és hamaros fény derül mindenre!

Most elsőként olyan magyar sztárok mesélnek Önöknek, akik anno sok-sok visszautasításban, lekicsinylésben részesültek: ergo nem bíztak a tehetségükben a tanáraik, vagy éppen a barátaiknak hitt emberek mindenáron le akarták őket beszélni a választott hivatásukról, például Wolf Katit.

Már nem tabutéma a férfiaknál a szépészeti műtét, a plasztikai sebészek rendelői tele vannak férfi páciensekkel. A celebek közül is többen vállalkoztak szépészeti műtétre, Kocsis Tibi például elálló füleit korrigáltatta.

Egy igazi dívákból álló trió is megalakult a műsor kedvéért. A három aranytorkú énekesnő közös produkciója mindenki arcára mosolyt csalt.

Rettegő sztárok vallottak a fóbiáikról! Kocsis Tibi a denevérektől fél, Horváth Éva nem mer liftbe szállni, annyiszor benne rekedt már, Sági Szilárd gasztrokibicnek pedig tériszonya van.

Előnézeti kép forrása: Kocsis Tibor Instagram oldala

2020. augusztus 13. 16:35

Címkék: celebszemle   celebszemle_pár   kocsis tibor   wolf katiKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG