szeptember 20.
Friderika

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Stohl Luca életének egyik legújabb kalandját élte át
Nem akármilyen kalandban volt része a vízen...

Melltartóban vagy anélkül, a tengerparton pózolva vagy éppen feszülős dresszben az edzőteremben. A tévés műsorvezetők közösségi oldalai olykor olyat is megmutatnak, amire nem is számítanánk. Sok tévés sztár bizony nem rejtegeti az alakját, ha már éppen megdolgozott érte. Mádai Vivien általában szemérmesebb, de Stohl Luca már félmeztelen képet is posztolt, a maga egyedi stílusában.

.

Egyre felkapottabbá válik napjainkban a SUP, amely lényegében egy szörfdeszkán való egyensúlyozásról szól, miközben siklanunk kell a víz felszínén, közben pedig eveznünk kell egy evezőlapáttal: Ebben az élményben volt része a Ninja Warrior műsorvezetőjének, Stohl Lucának is, aki igazán jól teljesített első SUP-os napján.

Vajon megúszta teljesen szárazon a kis kalandot?

Most először mutatja meg Stohl András két legkisebb gyermekét a kamerának. Franciska és Andris édesapjukkal nyaraltak Hévízen. Itt kereste meg őket a Tények Plusz riportere, aki nem más, mint Stohl Luca, vagyis a Jászai-díjas színész lánya. Az apa-lánya interjú már csak azért is lett különleges, mert Luca riporterként olyan kérdéseket is feltett édesapjának, amit a lányaként korábban még soha.

Pályakezdő táncosként szerepelt Stohl Luca egy darabban, amelyben óriásit énekel Kulka János. A dalban lévő kiállásnál, pont a hatásszünetbe azonban Luca már nem bírta visszatartani a tüsszentés. Hogy mindezt Kulka János hogyan reagálta le, kiderül a videóból.

Összekeverve a nőiességet, a szexualitást és a komolyságot osztanak meg képeket rajongóikkal a sztárok. Az újabb kihívást az egyik amerikai énekesnő indította el és már sokan csatlakoztak hozzá. De a férfiak is megmutatják magukat hivatali egyenruhában, izompólóban vagy félmeztelen kigyúrt felsőtesttel. A katasztrófavédelmi szóvivőt így még soha nem láthatták, de Stohl Lucát sem igazán. Ő például most újított, hiszen a bevállalós fotók eddig távol álltak tőle.

Előnézeti kép forrása: Stohl Luca Instagram oldala

2020. augusztus 15. 8:00

Címkék: celebszemle   celebszemle_sport   celebszemle_szexi   stohl luca   ninja warrior hungaryKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG