szeptember 19.
Vilhelmina

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Marton Adri isteni recepttel fűszerezte meg a grillszezont
A konyhatündér egy igazi klasszikust bújtatott uborkás köntösbe.

Az Adri’s Kitchen bemutatja, hogyan lehet minőségi alapanyagokból, egyszerű és finom ételeket készíteni. Kreatív ötleteket kaphatunk ahhoz, hogy miképp főzzünk időtakarékosan és költséghatékonyan, valamint, hogy miképp helyettesítsük kedvenc ételeink hozzávalóit annak érdekében, hogy az minél egészségesebb lehessen.

.

Az augusztusi forró nappalokat követően igazi áldásnak számítanak a hűvösebb éjszakák, amiknek nagyon jól állnak a családdal és barátokkal eltöltött grillpartik. Marton Adri is egyetértett ezzel a tényállással és megalkotta a nyár legfinomabb nyársát, uborkás köntösben. Természetesen Adri a receptet is megosztottak, amit a rajongók tetemes kedveléssel jutalmaztak.

Marton Adri gasztro-műsorvezető, privát séf műsora megújult formában látható. Az Adri’s Kitchen célja, hogy megmutassa, miképp lehet a minőségi alapanyagokból, egyszerű és finom ételeket készíteni. Izgalmas ételekben és tálalásokban pedig ezúttal sem lesz hiány. S, hogy kik segítenek Adrinak a finomabbnál finomabb falatok elkészítésében? A forgatásokhoz minden héten más-más sztárvendég csatlakozik!

Előnézeti kép forrása: Marton Adrienn Instagram oldala

2020. augusztus 15. 8:00

Címkék: celebszemle   marton adrienn   grillszezonKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG