szeptember 20.
Friderika

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Tücsi kislánya éppoly gyönyörű, mint az édesanyja
A Love Bistro versenyzőjének kislánya édesanyja szépségét örökölte, ez nem is kérdés!

Tücsi és Sofi biztosak benne, hogy a konfliktusok elkerülhetetlenek lesznek a konyhában, azonban azzal is tisztában vannak, hogy tökéletesen kiegészítik egymást.

.

Tücsit nemsokára láthatjuk a televíziók képernyőjén a TV2 legújabb főzős műsorában, a Love Bistro-ban, ahol majd biztosan szurkolni fog anyukájának a kislánya, Nara. A legújabb közös képükön mindeketten úgy mosolyognak, mint két tündér, ami pedig nyilvánvaló mindkettejükre nézve, hogy Nara anyukája csodás szépségét örökölhette!

Habár Aryee Claudia Dedei “Tücs és jégkorongozó kedvese, Sofron István nem gyakran főznek együtt, nem riadnak meg a kihívásoktól és az esetleges konfliktusoktól sem.

Vadonatúj gasztro-reality indul a TV2-n. A Love Bistroban 18 sztárpár versenyez az év bistro tulajdonosa címért és 5 millió forintért.

Baracskay Angéla és Bernáth József elárulták, hogy milyen szempontok alapján fogják értékelni az ételeket a konyhában, és milyen közös múlt köti őket össze.

Tizennyolc sztárpár, két séf és egy vadonatúj gasztro-reality – ez a Love Bistro. Az augusztus 24-től hétköznap esténként a Mintaapák után jelentkező formabontó műsorban nem csak a recepteké, hanem a párkapcsolatoké lesz a főszerep.

Előnézeti kép forrása: Tücsi Instagram oldala

2020. augusztus 14. 9:00

Címkék: celebszemle   celebszemle_család   celebszemle_cuki   Nara   TücsiKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG