november 27.
Virgil

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Antalfi Anett üdítő módját választotta a kánikula elleni védekezésnek
Szívesen hűsöltünk volna így mi is a helyében!

Négy fiatal rezidens érkezett Csillagkútra, akik felpezsdítik az egész klinika életét. Ismerd meg a fiatal orvosokat alakító színészeket!

.

A Jóban Rosszban sorozatban doktornőt alakító színésznő, Antalfi Anett egy hőséget leküzdő bevált taktikát vett elő a tarsolyából, hogy átvészelje a kánikula terhét: Csodás fekete bikinijében, egy kis kalappal a fején, kezében egy hűsítő koktéllal pihent a vízpart mellett, így nem kérdés, hogy igazán kellemes kikapcsolódásban volt része.

A Jóban Rosszban színésznője részt vett egy nemzetközi fitneszversenyen, ahol egy bronzéremmel gazdagodott. Anett és személyi edzője, Staub Ferenc a Mokkában meséltek az edzésekről és a szigorú diétáról. Elárulták, hogy milyen volt a közös munka, és az is kiderült, hogy a színésznő miért döntött úgy, hogy kipróbálja magát fitneszmodellként is.

Tizenöt éve ismerkedtek meg, kilenc éve pedig boldog házasok a Jóban Rosszban színészei, Kiss Ernő Zsolt és Nyári Darinka. Megismerkedésükről, szerelmükről és családjukról a Mokkában mesélt a pár.

Sorozatszerepet kapott Dr. Szlávik János infektológus főorvos, aki a koronavírus miatti járványhelyzetben naponta tájékoztatta az embereket.

Előnézeti kép forrása: Antalfi Anett Instagram oldala

2020. augusztus 14. 8:00

Címkék: celebszemle   celebszemle_szexi   celebszemle_divat   antalfi anett   celebszemle_jr

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG