szeptember 19.
Vilhelmina

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Rúzsa Magdi hatalmas bejelentéssel tüzelte fel rajongóit
A bejelentésre csak úgy özönlöttek a kedvelések.

Rúzsa Magdi otthonából jelentkezett be a Neked énekelek műsorába. Az énekesnő Presser Gáborral készített közös előadásának munkálatairól, a zene összetartó erejéről és mindennapjairól is mesélt a nézőknek.

.

Testre simuló, csillogó ruha és egy őrülten látványos, tüzes díszlet. Rúzsa Magdi egy ikonikus fotót tett közzé, amihez egy hatalmas bejelentést is hozzáfűzött. Az aranytorkú énekesnő ugyanis augusztus 17-i koncertjét jelentette be, ami a mesés Tiszafüreden kap majd helyet. A rajongók hatalmas lázba jöttek, így nem kérdés: Teltházas előadás várható!

Presser Gábor zongorakíséretével adta elő egyik legmeghatóbb dalát Rúzsa Magdi. Legyőzte a tériszonyát, lebegett, forgott éneklés közben Rúzsa Magdi tíz méteres magasságban a rajongói előtt a Papp László Sportarénában. A családja és a barátai is tátott szájjal nézték az énekesnő lélegzetelállító előadását. A két hónapos kemény gyakorlás meghozta gyümölcsét. Az egykori Megasztár-győztes hisz az angyalokban, úgy akart repülni, mint ők. A Mokka stábját beengedte a próbára az énekesnő és azt is elárulta, hogyan tudta leküzdeni tériszonyát. Előnézeti kép forrása: Rúzsa Magdolna Instagram oldala

2020. augusztus 14. 8:00

Címkék: celebszemle   rúzsa magdiKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG