szeptember 19.
Vilhelmina

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Mi történhetett? Jóni Mátét esküvői fotózáson kapták lencsevégre
El sem akarjuk hinni, amit a szemünkkel látunk!

Az Exatlon Hungary műsorában Jóni Máté elképesztő Párbaj után búcsúzott a versenytől. A Bajnok most a Mokkában mesélt a dominikai élményeiről, valamint azt is elárulta, miért pont Szabó-Thomka Hannát hívta randira a műsorban...

.

Az Exatlon Hungary sztárja, Jóni Máté saját maga közölt egy fotót arról a fotózásról, ahol egy rendkívül elegáns öltönyben állt modellt egy esküvői magazinnak: Ha azt hinnénk, hogy egy férfi nem élvezhet igazán egy esküvői fotózást, akkor elég csak a képre néznünk, amelyről őszintén elmondható, hogy mennyire jól szórakozott a sportoló.

Jóni Máté kicsit sem szégyenlős: Van, hogy pucéran végzi el az otthoni teendőit. A házi karantén miatt sokan pucéran ütik el az időt otthon. A Jóni Máté a párjával együtt meztelenül kertészkedik és főz.

A Catch! pályája többek között azért kapta a ˝Felhajtás˝ nevet, mert nagysága megegyezik egy hétemeletes ház magasságával. Jóni Máté gond nélkül megmászta ezt gigantikus falat, viszont a magasból való leereszkedés már nem ment neki olyan könnyen.

Előnézeti kép forrása: Jóni Máté Instagram oldala

2020. augusztus 13. 13:15

Címkék: celebszemle   celebszemle_pár   celebszemle_humor   esküvő   fotózás   jóni mátéKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG