szeptember 19.
Vilhelmina

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Liu Shaolin Sándor Budapest egyik leggyönyörűbb fürdőjét látogatta meg
Varázslatos helyen piheni ki az év fáradalmait a sportoló.

A Liu-testvérek egészen félreérthető beszélgetésbe bonyolódtak az egyik fuvaruk alatt.. A videóból kiderül, Sándor szerint milyen lehet húsz lánnyal csókolózni egy éjszaka alatt...

A híres olimpikon ebben a meleg időben nem a Balatont választotta kikapcsolódása helyszínéül, hanem inkább a közelebb lévő Széchenyi Gyógyfürdő és Uszoda komplexumot. Követői mind támogatták a sportolót elhatározásában, hiszen nincs is jobb kikapcsolódás, mint egy jó spa élmény. Most, hogy itt a hétvége és a jó idő, ideje elővenni a strandfelszerelést, és példát venni a sportolóról! 

Csehy András a bringatúrán kapta el egy rövid interjúra Liu Shaolin Sándort, aki társaival három nap alatt több mint 500 kilométert tekertek. A különleges edzésmód nem csak nagyon hasznos, de az olimpiai bajnok szerint nagyon élvezetes is.

Nemrég balesetet szenvedett a gyorskorcsolyázó olimpiai bajnok, Liu Shaolin Sándor: Társaival a Margit-szigeten biciklizett, mikor egy busz leszorította őket az útról. A baleset körülményeiről, sérüléséről és a baleset várható következményekről Liu Shaolin Sándor a Mokkában mesélt.

Előnézeti forrás: Liu Shaolin Sándor Instagram oldala

2020. augusztus 14. 8:00

Címkék: celebszemle   liu shaolin sándor   Liu testvérekKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG