szeptember 19.
Vilhelmina

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Bálint Antónia így kapcsolódott ki a Duna ringató hullámain
Boldogan töltötte el az idejét egy gyönyörű helyszínen.

A lányok egy filmbe illő történetet meséltek el Kasza Tibinek, ugyanis megesett, hogy a két lánynak egyszerre kezdett udvarolni ugyanaz a férfi. A lányok barátsága megmaradt, a pasit azonban jól móresre tanították. Hogy pontosan mi történt, kisvideonkból kiderül.

.

A műsorvezető, Bálint Antónia egy kis kikapcsolódásra indult, aminek célját a Duna jelentette, nem is akárhol: A Budavári Palota előtt hajókázhatott a ringató vizen, amihez hozzájárult a kellemes időjárás, amit végül egy üdítő itallal is megkoronázott párja társaságában.

A műsorvezetőnő egy castingon vett részt a TV2-nél, mint időjárás bemondó, a meghallgatás azonban nem egészen úgy sikerült, ahogy azt Bálint Antónia eltervezte. A kis "bakinak" köszönhetően azonban mégis gyökeresen megváltozott Antónia élete, hogy pontosan hogyan, adásrészletünkből kiderül.

Antónia mosolyogva mesélte el Tibinek, hogy miért is hívták a statisztaválogatásokon úgy, hogy porcukor. A showman hatalmas nevetésben tört ki Antónia története után, a becenév azonban teljesen jogos volt.

Előnézeti kép forrása: Bálint Antónia Instagram oldala

2020. augusztus 15. 8:00

Címkék: celebszemle   celebszemle_utazás   celebszemle_pár   bálint antóniaKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG