szeptember 19.
Vilhelmina

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Vele kapcsolódik ki a kemény edzések után Rákóczi Reni
Reni közösségi oldalán osztotta meg a cuki fotót.

Rákóczi Reni hazatérése után nyilatkozott a TV2.hu stábjának. A Bajnok elmondta, miért nem tudott úgy teljesíteni a Timivel való Párbajban, ahogy szerette volna.

.

Rákóczi Reni egy imádnivaló fotót osztott meg, amin egy cuki francia buldoggal pózolt. Az Exatlon rajongók azonnal felismerték a négylábú kedvencet, akinek becses tulajdonosa nem más, mint Busa Gabi. Reni a következőket fűzte különleges fotójához:

˝Vajon ki a pihenő partnerem edzi után?˝

A rajongók kommentben kezdtek találgatni: Vajon az ugató kedvenc lesz a következő kick-box bajnok?

Idézd fel Rákóczi Reni legjobb pillanatait!

Habár Rákóczi Reni alulmaradt a Timivel való Párbaj során, a Kick-box világbajnok elmondása szerint boldogan tér haza, hiszen rengeteg élménnyel gazdagodott, valamint egy életre szóló barátsággal is.

Tátott szájak és tágra nyílt szemek. Rákóczi Reni tanítványai először megszólalni sem tudtak a meglepődéstől, amikor Mórádi Zsolt és Busa Gabi belépett a terembe. Gabi édes kiskutyája, Masni azonban gyorsan feloldotta a hangulatot és egy játékos kick-box edzés vette kezdetét. A jó kedvet fokozta, hogy Gelencsér Timi és a tavalyi Kihívó csapat sztárja, Mischinger Péter is betoppant az edzés végére. Előnézeti kép forrása: Rákóczi Renáta Instagram oldala

2020. augusztus 14. 8:02

Címkék: celebszemle   rákóczi renáta   busa gabriellaKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG