szeptember 20.
Friderika

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Csak úgy repül az idő: Ördög Nóra kisfia hat éves lett
A műsorvezetőnő elárulta, hogy kisfia, Venci, hat éves lett. A szülinaphoz természetesen egy buli is dukált, melynek részleteibe mi is bepillanthatunk!

Lenzsér Olivér online riporterünk útja most nem máshoz, mint Ördög Nórához vezetett a napsütötte Balatonakarattyára. Nóri igencsak pörgős időszakon van túl a karantén vége óta, rengeteget forgatott és a kisboltjukkal is számos teendő volt. Ha mindez még nem lenne elég, a beszélgetés során számos magánéleti titkot is megosztott Olivérrel a műsorvezetőnő, kifejtette azt is, hogy mi a véleménye arról, hogy kislányának saját YouTube csatornája legyen.

Menő papírtányérokkal, óriási két emeletes tortával, és játszó gyerekseggel mutatta meg Ördög Nóra, hogy kisfia, Venci hat éves lett. A műsorvezetőnő legújabb Instagram bejegyzésében árulta el, hogy bizony ma adott életet gyermekének, amelyet természetesen meg is ünnepeltek a családdal és a barátokkal méghozzá nem máshol, mint a napsütötte Balatonakarattyán. A műsorvezetőnő posztjában kifejtette, hogy alig hiszi el, hogy már ilyen nagyfiú Venci, így az kétségtelen, hogy nagyon gyorsan elröppent ez a pár év Nóri számára. Abban sem kételkedünk, hogy biztosan óriási partit csaptak Venci nagy napján, ami nem is csoda, hiszen csak egyszer lesz hat éves az ember! 

Ördög Nóra és a Mokka riportere Somogyi Dóri utánajártak a tökéletes kakaós csiga titkának: A 24 órán át készülő finomság Ördög Nóra egyik nagy kedvence, így nem csoda, hogy maga is kipróbálta a finom édesség készítését.

Pénztárgép mögé állt be Ördög Nóra a karantén alatt. És ott is maradt. Nánásiék ugyanis kisboltot nyitottak a Balaton-parton, és mint mondták, régi álmuk vált ezzel valóra. Nánási Pál is több kávét készít, mint fényképet az utóbbi időben. Nóri viszont elárulta, hogy nem csak kiszolgálás közben, azért a TV-képernyőn is hamarosan újra látható lesz.

2020. augusztus 8. 12:01

Címkék: celebszemle   ördög nóra   ördög nóriKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG