szeptember 19.
Vilhelmina

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Nánási Pál imádnivaló apa-fia programon vett részt
A világ apró csodáit mutatta meg kisfiának.

A Szívkirálynő maszka alatt nem más volt, mint a TV2 gyönyörű műsorvezetője, Ördög Nóra.


Nánási Pál rengeteg időt tölt imádott családjával,
így egyáltalán nem meglepő, hogy sok új dolgot mutat meg nekik a világból. A népszerű fotós egy aranyos, apa-fia fotót tett közzé, amin épp kisfiának, Vencinek mutatta meg a világ egyik legizgalmasabb dolgát, a mikroszkópot. A kis Venci láthatóan nagy gonddal meredt a készülékbe és hihetetlen koncentrációval tanulmányozta a látottakat.

Már csak egy kérdés maradt: Vajon mi lapult a mikroszkópban?

Legtöbbünk életében van legalább egy olyan személy, akire valamiért felnézünk, elismerjük teljesítményét. Az Inspiráló Nők Estjén olyan kivételes nőket díjaznak, akik munkásságukkal példaként szolgálhatnak mások számára. A Mokka adásában Ördög Nóra, az est műsorvezetője, valamint Sajószegi Veronika a femcafe.hu főszerkesztője mesélt a különleges eseményről.

Még a kollégái sem ismerték fel a Szívkirálynőt a "Nicsak, ki vagyok?" című showműsorban. Hatalmas meglepetést okozott, amikor kiderült, hogy Ördög Nórát rejti a jelmez. A műsorvezető óriási titokban tartotta, hogy szerepelni fog a TV2 szuperprodukciójában. Nóri gyerekei majd kiugrottak a bőrükből, amikor meglátták a tv-ben, hogy az édesanyjukat rejtette a Szívkirálynő jelmeze. De egy ember mégis tudott Nóri hatalmas titkáról...

Ördög Nórát rejtette a Szívkirálynő jelmez, aki leleplezése után elárulta, hogy hogyan élte meg a szigorú szabályozásokat, amik ahhoz kellettek, hogy ne derüljön ki idő előtt, ki is lapul a Nicsak, ki vagyok? látványos ruhája alatt.

Előnézeti kép forrása: Nánási Pál Instagram oldala

2020. augusztus 8. 8:00

Címkék: celebszemle   nánási pál   venciKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG