szeptember 20.
Friderika

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Online maraton: Nézd vissza a Jóban Rosszban elmúlt hetének adásait
Ha lemaradtál a Jóban Rosszban legfrissebb epizódjáról, nézd vissza online! Mostantól már másnap újranézheted kedvenc sorozatod legújabb részeit!

3900. epizód

Dóra szeretne újra dolgozni. Gyöngyi Szabihoz költözik. Szasza elmondja Bedőnek, hogy be akarja magát vásárolni Gyula cégébe. Gyula vallomást tesz Zseniéknek. Péter egyre elkeseredettebb az orvoshiány miatt. Gyöngyi szabi múzsája lesz.

3901. epizód

Szasza arra utasítja Gyulát, hogy győzze meg Melit és Zsenit, hogy folytassák a bizniszt. Gyöngyi videochaten újságolja Bandinak, hogy milyen jól kijönnek Szabival. Az orvoshiány fokozódik a klinikán. Zseniék vallomást tesznek a rendőrségen. Petra azt hiszi, Vera és Viktor közt alakul valami.

3902. epizód

Brúnó visszatért Csillagkútra. Zseni rákérdez Krisztiánnál, hogy tisztában volt-e vele, hogy egy bűnözőt protezsált be hozzájuk. Szlávik doktor váratlan látogatást tesz a klinikán. A rendőrök próbálnak bizonyítékokat találni Szasza ellen. Brúnó visszatérését kisebb lelkesedés övezi, mint szerette volna.

3903. epizód

Meli és Zseni elégedett a rendelésekkel. Gyöngyi ötletelni kezd, hogy mit fessen meg Szabi. Emőke hoppon marad a kinevezésekkel, és kiveti a hálóját Alexre. Zseniék megpróbálják beszervezni Gyulát. Szabi újra ihletet kap Gyöngyinek köszönhetően.

3904. epizód

Gyula önállóan száll szembe Szaszával. Alex közli Emőkével, hogy felejtse el, ami kettejük között történt. Péter köszönetet mond Dórának és Patríciának, hogy elvállalták a megbízását. Emőke nem fogadja el, hogy nem nevezték ki, és megzsarolja Alexet. Szabi lelkesedésében új kiállítást tervez.

2020. augusztus 8. 8:00

Címkék: jóban rosszban   celebszemle   celebszemle_jr   celebszemle_onlinemaratonKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG