szeptember 20.
Friderika

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Kadlecsek Krisztián mesés helyre repítette el követőit
A műsorvezető a természet szerelmeseinek kedvezett friss fotósorozatával.

Kadlecsek Krisztián körbevezetett bennünket a Nicsak, ki vagyok? elképesztő stúdiójában, és számos izgalmas részletet osztott meg a bámulatos helyszínről.

.

Kadlecsek Krisztián káprázatos fotósorozata felér egy nyugató hatású gyógyteával, ugyanis a képek láttán azonnal magával ragad minket a szabadság életérzése. A műsorvezető a Poggyász forgatása során látogatott el a mesés helyszínre, ahol a természet színei uraltak mindent.

A fotók között pedig egy imádnivaló, vörös kiscica és egy templom is feltűnik, így nem kérdés: Rengeteg izgalmat tartogat magában a következő adás is!

Mindig is szeretted volna tudni, hogy mi folyik a kulisszák mögött egy-egy show alatt? Kadlecsek Krisztián most megmutatja, hogy milyen szigorú biztonsági előírásokat kell betartania a Nicsak, ki vagyok? sztárjainak és műsorkészítőinek, hogy biztosan titokban maradjon annak a hírességnek a kiléte, aki a maszk alatt rejtőzik.

Szokás mondani, hogy a részletekben rejlik minden sava-borsa, ez pedig a Nicsak, ki vagyok? jelmezeire főként igaz! Kadlecsek Krisztián sasszemmel tanulmányozta át a most vasárnap színpadra lépő Bagoly jelmezét, és bámulatos részleteket vett észre a nem mindennapi darabon. Kattints a videóra, és vedd szemügyre te is a lélegzetelállító darabot!

Előnézeti kép forrása: Kadlecsek Krisztián Instagram oldala

2020. augusztus 8. 8:00

Címkék: celebszemle   kadlecsek krisztiánKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG