szeptember 20.
Friderika

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Harcsa Norbi Majkáról: Az ikertestvérem...
Garantáltan mosolyt csal az arcunkra.

Harcsa Norbi és kislánya imádnivaló videóval jelentkeztek.

A híres ökölvívó bajnok remek barátságban van Majkával. Kétség sem fér hozzá, hogy biztosan igaz barátként tekintenek egymásra. Mindezt az is megerősíti, hogy Norbi felköszöntötte rapper barátját születésnapján is, méghozzá nem mással, mint egy fergeteges fotóval. A képen a két jó barát látható az éjszakában, és jól látszik, hogy elképesztő jókedv uralkodott a találkozó során, egy jó estéhez pedig nem is kell sokkal több!

Judy, Hajós András és Majka már most igazi örömmel és lelkesedéssel emlékeztek vissza a Nicsak, ki vagyok? műsorára. Elárulták, hogy az elmúlt hetekben rengeteget gondolkoztak azon, hogy kik lehetnek a maszkok alatt, és nagyon fog nekik hiányozni a műsor egésze.

Harcsa Norbi az Exatlon versenyéből való távozása után elárulta, végig kislánya motiválta a kemény verseny alatt. A sportolónak nehéz volt belejönnie a játékba, de pont mire ráérzett az ízére, sajnos távoznia kellett. Elmondta, mennyire megkedvelte csapattársait és őszintén beszélt arról, hogy Novák Zalán véleménye szerint egy jó ember.

Előnézeti forrás: Harcsa Norbert Instagram oldala

2020. augusztus 8. 8:00

Címkék: celebszemle   harcsa norbert   majka   viccesKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG