november 27.
Virgil

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Szédületes változás: Péter Szabó Szilvia teljesen átalakult
Alig lehet ráismerni Szilvire az átalakulását követően!

A festőien szép és mindig mosolygós énekesnő, Péter Szabó Szilvia hosszas küzdelmek árán érte el azt az eredményt, amit most nyilvánosságra hozott magával kapcsolatban: Hatalmas erőfeszítésekbe telt, hogy Szilvi visszakapja eredeti hajszínét. A végeredmény kézzelfoghatóvá vált: A szenzációs hangot birtokló énekesnő kitörő boldogsággal fogadta, ahogy régen látott eredeti hajszíne visszaköszönt rá a tükörből.

Nem tagadás, szemetgyönyörködtető eredmény született!

Újra forgatta nagysikerű dalát a NOX. A 17 éves Százszor ölelj még című számukból most egy karanténdal született. A videóklipben a regi arcok mellett újak is felbukkannak, például Stohl András, Ördög Nóra és Pachmann Péter is dalra fakadt. Az együttes egykori tagja, Nagy Tamás azt mondta, voltak izzasztó pillanatok forgatás közben, ugyanis évek óta nem táncolt.

Péter Szabó Szilvi több hónapig karanténban volt családjával. Hozzátartozói nagyon hiányoztak neki, de élvezi, hogy volt ideje magára és olyan dolgokra, amiket addig nem tudott megcsinálni.

Péter Szabó Szilvia jobban odafigyel az egészséges életmódra. Az énekesnő térdfájdalma miatt döntött így és megfogadta, hogy teste minden jelzésére odafigyel. Elhatarozásáról ő maga mesélt a Mokkában.

Előnézeti kép forrása: Péter Szabó Szilvia Instagram oldala

2020. július 9. 17:17

Címkék: celebszemle   péter szabó szilvia

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG