augusztus 15.
Mária

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Berki Mazsi döbbenetes vallomást tett férjéről: ˝Szereti, ha...˝
A csinos Mazsi minden eddiginél pikánsabb magánéleti titkot árult el...

Berki Mazsi hatalmas magánéleti titokra derített fényt, amivel azonnal lesokkolta népes követőtáborát. A bájos feleség a meghökkentő tény tálalására is gondosan figyelt, ugyanis egy mesés, hófehér ruhában mosolygott a kamerába.

Nem borzoljuk tovább az idegeket, Berki Krisztián legnagyobb vágya, hogy Mazsi dühös legyen. A csinos feleség így vallott szerelméről:

˝...olyankor direkt felidegesít a Férjem, mert szereti ha mérges vagyok˝

Egy dolog biztos: Krisztián nem meglepő módon sok furcsa szokásával színesíti Mazsi életét, aki legnagyobb szerencséjére imádja őt!

Bajban van Berki Krisztián! Az egykori műsorvezető gyanúsított lett abban az ügyben, ahol korábban még tanúként hallgatták meg. Két évvel korábbi autóbalesete miatt kell ismét bíróság elé állnia. Bár a balesetet akkor a rendőrség kivizsgálta és megállapította a Berkivel karambolozott buszos felelősségét, most azonban fordult a kocka. Ha Berki a manőverével valóban veszélyeztetett másokat, akár börtönbe is kerülhet.

Berki Krisztián a Tények Plusz stábjának mesélt az otthoni munkavégzésről és még azt is bemutatta, hogyan szokott otthon segíteni feleségének a mosogatásban. Berki Krisztián és felesége Berki Renáta (Mazsi) aTények Plusznak adtak exkluzív interjút a karantén helyzetről, a munkáról és a családtervezésről. Sőt, Berki Krisztián azt is elárulta: 3 gyereket szeretne Mazsitól. Előnézeti kép forrása: Berki Mazsi Instagram oldala

2020. július 9. 17:05

Címkék: celebszemle   berki krisztián   berki mazsiKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG