augusztus 15.
Mária

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Sári Évi varázslatos hangjával feledhetetlen pillanatot teremt mindenki számára
Mint mindig, Évi most is nagyszerű hangjával hagyott maradandó emléket az emberekben.

A káprázatos hangú színész- és énekesnő, Sári Évi egy csodálatos dallal kedveskedett a vendégeknek, akik az egyik szentendrei étteremben hallgathatták a lenyűgöző hangja által teremtett kellemes dallamokat. Nem okozott nagy meglepetést Évi sikere: A fület gyönyörködtető énekhangjával épp annyira levett minket a lábunkról, mint az elképesztően tehetséges színészi alakításaival.

Mindenkinek érdemes meghallgatnia a "Writing's on the wall" c. zeneszámot, amit kiposztolt az énekesnő: Feledhetetlen pillanatokat fog nekünk teremteni!

Az énekesnő többször esett már kísértésbe, és nézte át ex-barátja telefonját. A híresség azóta erről már leszokott, mivel meggyőződése: ˝Aki keres, az talál.˝

Sári Évi is vendégeskedett a Mokkacinoban, aki elárulta, hogy hogyan érinti őt és karrierjét a koronavírus miatt megbénult művész világ.

Sári Évi ki sem lát a munkából, egész nyáron fellépései voltak, sőt most jelent meg legújabb dala és klipje is, amely Budapestről szól. Az énekesnő a Mokka műsorvezetőinek a terveiről beszélt még a nyár elején, ráadásul egy kísérővel is érkezett a stúdióba.

Előnézeti kép forrása: Sári Évi Instagram oldala

2020. július 9. 15:39

Címkék: celebszemle   sári éviKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG