augusztus 10.
Lőrinc

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Megható szertartással emlékezik vissza elhunyt szerettére Kiss Ernő Zsolt
Szívmelengető sorokban írta le érzelmeit a színész.

A Jóban Rosszban igazgatóját eljátszó színész, Kiss Ernő Zsolt őszinte szavakkal írta le mindazon gondolatait, melyek apósáról jutottak eszébe:

"Tegnap volt Szent Iván napja és egyben az apósom névnapja is. Ilyenkor a szerb hagyományok szerint koszorút fonnak ebből a sárga virágból, a tejoltó galajból, és a bejárat fölé akasztják, hogy védelmet nyújtson. Apósom sajnos már csak az égi közönségnek játszik a harmonikáján és mi sem rúgunk már ki a hámból úgy mint régen, de a koszorú készítés hagyománya és az emléke megmaradt és visszük magunkkal az úton."

A sármos színész írásban történő érzelmeinek megnyilvánulásával ránk is hatást gyakoroltak, melyhez képeket is csatolt.

Kiss Ernő Zsolt, a Jóban Rosszban sztárjának egyik legnagyobb álma volt, hogy még a húszas éveiben váljon édesapává és ez sikerült is neki.

Tizenöt éve ismerkedtek meg, kilenc éve pedig boldog házasok a Jóban Rosszban színészei, Kiss Ernő Zsolt és Nyári Darinka. Megismerkedésükről, szerelmükről és családjukról a Mokkában mesélt a pár.

A Jóban Rosszban sztárjai, Nyári Darinka és Kiss Ernő Zsolt elárulták, hogy habár nem erőltetik, úgy látják, hogy kislányuknak minden adottsága meg lenne ahhoz, hogy akár a színészi pályát válassza.

Előnézeti kép forrása: Kiss Ernő Zsolt Instagram oldala

2020. július 9. 15:47

Címkék: celebszemle   celebszemle_jr   kiss ernő zsoltKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG