augusztus 15.
Mária

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Istenes Laci kitálalt magánéletével kapcsolatban
Hogy mitől derül jókedvre vezetés közben a műsorvezető, az cikkünkből kiderül!

Istenes Laci a dolgos hétköznapokon is pontosan tudja, hogyan érezheti magát úgy, akár egy külföldi nyaraláson. A kánikulának köszönhetően elképesztően sok lehetőség nyílik arra, hogy élvezzük a napsütést és feltöltődjünk D vitaminnal, így egyáltalán nem meglepő, hogy a sármos műsorvezető első dolga autójába ülve a tetőablakot leengedve barnulni.

Laci ráadásul azt is elárulta: Az biztonsági öv bekapcsolását követően a zene bekapcsolása kerül napirendre, így azonnal jókedvre derül. 

Ezen egyáltalán nem lepődünk meg, hiszen a boldogság alappillére egyértelműen a pozitív hozzáállás, amiben Lacinak nincs hiánya!

Exkluzív interjút adott Kaiser Ede a Tények különkiadásában Istenes Lászlónak. A Mokka műsorvezetője gyerekkora óta ismeri az elítéltet. Hogy hogyan készült a beszélgetésre és mi zajlott le benne az elmúlt napokban, arról ő maga mesélt. Mádai Vivien és Istenes Laci desszert párbajon mérték össze tudásukat: Laci, kisfia kedvencét, a csokiba mártot epret is elkészítette, miközben Vivi egy komoly döntéséről vallott: Belevágott a vegán életmódba, aminek régóta kacérkodott a gondolatával.

Elhunyt Bálint György kertészmérnök, vagy ahogy mindenki hívta Bálint Gazda. Családja a közösségi oldalán vasárnap este azt írta: csöndben elment. Előnézeti kép forrása:

Istenes Laci Instagram oldala

2020. július 9. 10:43

Címkék: celebszemle   istenes laci   istenes lászlóKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG