augusztus 10.
Lőrinc

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Döbbenetes fogyás: Horváth Gréta kirobbanó formában van
Friss bejegyzésében egyértelműen látszik: Gréta őrületesen karcsú derékkal büszkélkedhet!

Horváth Gréta közösségi oldalán számolt be diétájáról, amit hónapok óta kitartóan követ. A gyönyörű édesanya sosem kertelt a kilókkal kapcsolatban, amivel nem egy rajongójának adott elegendő erőt a testmozgás vagy a tudatos étkezés elkezdéséhez. A dögös Gréta most egy hihetetlenül vidám fotót osztott meg, amin azonnal szembetűnik sovány arca és karcsú dereka!

A sugárzó édesanya kirobbanó formában van, hosszú, vékony lábai és karcsú dereka szinte üvölt a fotóról: Egy vérbeli bombázóval van dolgunk!

 

Horváth Gréta egy igazán ízletes és laktató reggelit készített a Mokka konyhájában, ami tökéletes fogás lehet nagyobb baráti összejöveteleken is. Horváth Gréta 6 éves kisfia, Filip sikeresen meglepte édesanyját a Tények Plusz stábja előtt. De, hogy pontosan mi is történt, azt a videóból nézheted meg! Világhírű festmények, fotók és filmjelenetek pillanatait elevenítik fel egy új kihívásban az interneten. Az Ázsia Expressz 2 győztesei is csatlakoztak, többek között a Titanic egyik jelenetét játszották el a konyhaasztalon fekve. Mások pedig retro címlaplányként pózolnak, a hetvenes évekbeli "Ez a divat" magazin címlapjait elevenítik fel. Előnézeti kép forrása: Horváth Gréta Instagram oldala

2020. július 6. 14:14

Címkék: celebszemle   Horváth Gréta   Meggyes DávidKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG