augusztus 15.
Mária

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Megható bejegyzésben vallott kapcsolatáról Meggyes Dávid
Meggyes Dávid egy igen édes poszt keretében köszöntötte fel szerelme kisfiát.

Meggyes Dávid és Horváth Gréta már több éve egy párt alkotnak, így Dávidnak is nagy rész jutott Gréta kisfiának neveléséből. Így nem is csoda, hogy az Ázsia Expressz 2 sztárja igencsak megható sorok keretében köszöntötte fel nevelt fiát, akit sajátjaként szeret és nevel.

Mivan öregedés!? Ezt neked! Filip itt 3 éves volt, nem sokkal a megismerkedésünk után! Kapcsolatunk azóta töretlen, jellemzi a móka, kacagás, szeretet! Ma 6 éves lett! Eddigi életének felét az én szoros felügyeletem alatt (is) élte. Boldog születésnapot “Kisfiam”! - írta meg bejegyzésében.

Világhírű festmények, fotók és filmjelenetek pillanatait elevenítik fel egy új kihívásban az interneten. Az Ázsia Expressz 2 győztesei is csatlakoztak, többek között a Titanic egyik jelenetét játszották el a konyhaasztalon fekve. Mások pedig retro címlaplányként pózolnak, a hetvenes évekbeli "Ez a divat" magazin címlapjait elevenítik fel.

A Mokka vendége az Ázsia Expressz 2 friss házaspárja, Meggyes Dávid és Horváth Gréta volt, akik a titokban megrendezett, szűk családi körben ünnepelt nagy napjuk részleteiről beszéltek. A házaspár elárulta, rögtön másnap nászútra indultak, valamint azt is megosztották a nézőkkel, miért töltötték szűk körben a nagy napot.

Előnézeti kép forrása: Meggyes Dávid Instagram-oldala

2020. június 26. 10:34

Címkék: celebszemle   Meggyes Dávid   Horváth GrétaKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG