november 27.
Virgil

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Meggyes Dávid ország világ előtt vallotta meg érzéseit, de nem a feleségének
Az Ázsia Expressz 2 sztárja imádnivaló közös fotót tett közzé nevelt fiával, akivel nagyon szoros a kapcsolata.

Meggyes Dávid nem titkolja: Nem csak gyönyörű feleségét, Horváth Grétát, hanem annak kisfiát, Filkót is imádja, így egyáltalán nem meglepő, hogy apák napja alkalmából ország-világ előtt vallott érzéseiről nevelt fiával kapcsolatban. Az Ázsia Expressz 2 sztárja közösségi oldalán osztott meg egy megható, közös fotót Gréta kisfiával, amihez a következőket fűzte hozzá:

˝Apák napja... Hogy ez mit is jelent nekem!? Azt hiszem a kép mindent elárul...˝

A szívhez szóló fotót felesége, a bűbájos Horváth Gréta is megosztotta, aki szintén szívszorító sorokkal egészítette ki a fotót:

˝Teljesen mindegy, hogyan és mi történik, mert ebben a képben minden elmúlt évem benne van.Boldog Apák napját SZERELMEM. Így is lehet.˝

Imádjuk a párosukat és a különleges kapcsolatot, ami Gréta kisfia és Dávid között létrejött!

Horváth Gréta és Meggyes Dávid elmesélték, honnan indult a filmes kihívás.... A sztárpár elárulta, sokan kérték tőlük, hogy csinálják meg a Dirty Dancinget, de hogy ez megvalósul-e az a jövő zenéje!

Horváth Gréta életmódváltáson ment át, aminek köszönhetően eddig tíz kilótól szabadult meg. Gréta önként felvállalja teste hibáit és nem fél megmutatni közösségi oldalán sem.

Horváth Gréta egy igazán ízletes és laktató reggelit készített a Mokka konyhájában, ami tökéletes fogás lehet nagyobb baráti összejöveteleken is. Előnézeti kép forrása: Meggyes Dávid Instagram oldala

2020. június 22. 14:42

Címkék: celebszemle   Meggyes Dávid

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG