november 27.
Virgil

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Meggyes Dávid döbbenetes vallomása az Ázsia Expresszről: ˝Ment a taktika˝
Az Ázsia Expressz 2 versenyzője nosztalgiafotóval ismerte be, hogy visszavágyik a versenybe.

Meggyes Dávid komoly megfontolásra jutott az önkéntes karantén ideje alatt: Az Ázsia Expressz 2 sztárja imádnivaló nosztalgiafotót osztott meg, amiből kiderült, még a verseny megpróbáltatásait sem bántja úgy, mint a bezártságot. Dávid a következőket fűzte hozzá vagány fotójához:

"Micsoda tanakodásba voltunk, ment a taktika, mekkoràt futottunk, aztán milyen zseniàlisat matekoztunk -- jaaa azt mondjuk pont nem. Épp nagy nosztalgiázásban voltunk az imént Bereczki Krisztiánnal, hogy inkább 6 hét karantén vagy egy újabb expressz, mondtam neki hogy B-B-B, expressz az utcán alva!"

Itt még biztosan nem tudta a Meggyes-Horváth páros, hogy egészen a győzelemig viszi őket az a bizonyos taktika. Imádjuk!

Világhírű festmények, fotók és filmjelenetek pillanatait elevenítik fel egy új kihívásban az interneten. Az Ázsia Expressz 2 győztesei is csatlakoztak, többek között a Titanic egyik jelenetét játszották el a konyhaasztalon fekve. Mások pedig retro címlaplányként pózolnak, a hetvenes évekbeli "Ez a divat" magazin címlapjait elevenítik fel.

Előnézeti kép forrása: Meggyes Dávid Instagram oldala

2020. május 2. 8:55

Címkék: celebszemle   Meggyes Dávid   Horváth Gréta   Ázsai Expressz

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG