október 23.
Gyöngyi

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Családi klipet forgatott Janicsák Veca: Kislányát is láthatják a rajongók

Igazi családi újdonsággal kedveskedik a közönségnek Janicsák Veca: otthonuk bensőséges hangulatába enged betekintést a Meseház című dal saját készítésű klipje. A képsorokon ráadásul Veca kislánya Emma is felbukkan, aki a dal létrejöttét inspirálta. Bár a dal és a klip alapkoncepciója még a vírushelyzet előtt született meg, a végső megoldást az önkéntes karantén hívta életre, ami egy közös kis családi vállalkozás lett.

Nem mindennapi klippel jelentkezik Janicsák Veca. A Meseház című vadonatúj szerzemény bensőséges és mesés világba kalauzol, ám külön érdekessége, hogy minden részlete családi együttműködésből született. Veca férje, Ladányi Jancsó Ábel készítette a klipet, Ábel testvére, Ladányi Jancsó Jákob rendezte. A dalt Veca zeneszerzőtársával, nővére párjával, Hajas Gáborral írta, de a dalszöveg is rejt némi személyes kapcsolódást. A beauty elemekért, a stylingért pedig rendhagyó módon Veca felelt.


„Maga a dal a kislányomhoz íródott, éppen ezért sokáig Emma-dala munkacímen futott. Az egész dal és klip hangulatát áthatja a meghitt és szeretetteljes otthoni közeg, ami ebben a rendkívüli helyzetben mindenki számra különösen nagy jelentőséggel bír. A vizuális koncepcióban a valóság és a mesevilág kettőse jelenik meg, a gyermeki lét varázsával átitatva. Ezt jól szimbolizálják a rám vetített diafilmek is. Emmával ketten szerepelünk benne, aki számára az otthonunk egyfajta meseházat, egy örök menedéket jelent, ezért is kapta végül a dal a Meseház címet. Az eredeti terveink szerint is otthoni közegben forgattunk volna, de az önkéntes karantén időszaka hívta életre a végső megoldást, amelyben mindent családi közreműködéssel készítettünk. A beauty elemekről, stylingról sajátkezűleg gondoskodtam, míg a klipet a férjem Ábel forgatta, aki szakmáját tekintve is operatőr és vágó, míg rendezőnk Ábel testvére, Jákob volt, aki jelenleg a Színművészeti Egyetem rendezőhallgatója. A dalnak is van családi vonatkozása, hiszen a szerzőtársammal, Hajas Gáborral írtuk, aki a nővérem párja. A szöveg pedig Müller Máté és Müller Péter Sziámi munkáját dicséri, akikhez a szakmai köteléken túl Ábelt baráti kötelék is fűzi.”
– mesélte Veca.


Az énekesnő reméli, hogy hamarosan újra színpadra állhat saját live act formációjával, ám az anyai teendőkön túl folyamatosan dolgoznak az újabb projekteken is. Emellett live act bejelentkezésekkel, és egy saját meseolvasós szériával is készül a rajongóknak.

JANICSÁK VECA - MESEHÁZ
Zeneszerző: Hajas Gábor/Hagamaki, Janicsák Veronika/Veca Dalszövegíró: Müller Máté, Müller Péter Sziámi Hegedűn közreműködött: Novák Éva Vokálok: Janicsák Veronika/Veca A klipet készítette: Ladányi Jancsó Ábel és Ladányi Jancsó Jákob Colorist: Csurka László-Csongor Smink, haj, stylist: Janicsák Veronika / Veca Szereplők: Veca és EmmaJanicsák Veca egyébként nemrég részt vett a TV2 jótékonysági gálaműsorában, a Neked énekelek-ben is, ahol Kovács Ákossal adták elő népszerű daluk, az Érintő különleges verzióját.

2020. április 27. 19:30

Címkék: celebszemle   Janicsák Veca   meseház

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG