április 5.
Vince

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Online maraton: Nézd vissza a Jóban Rosszban eheti részeit

Ha lemaradtál a Jóban Rosszban legfrissebb epizódjáról, nézd vissza online! Mostantól már másnap újranézheted kedvenc sorozatod legújabb részeit!

Jóban Rosszban - 3784. epizód

Tardos likvidálása sikeresen zárul, de a kémprogramhoz nem tudnak hozzáférni Alizék. Gyöngyi megadja Viktornak Erika számát, és barátilag megjegyzi Bandinak, ha akar valamit Erikától, akkor szedje össze magát. Petrának rosszul esik, hogy Dorina nincs tekintettel rá. Vera nem békül Csillával, ezért a lány rákérdez Veránál, hogy mi a baja Vele.

Jóban Rosszban - 3785. epizód

Alizék bankrablásra készülnek, hogy megszerezzék a kártyát. Dorina helyett Dóra fog előadni a konferencián. Dóra és Vera összefeszül, mert Vera panaszkodik Csillára. Brúnó elmondja Petrának, hogy Péter javaslatára viszi be őt Dorina a műtétre. Brúnó hibázik a műtét közben. Misi egyre nehezebben viseli Vera ellenségességét Csillával.

Jóban Rosszban - 3786. epizód

Müllerék megértik, hogy Tardos országos kémprogramot futtatott, és folytatnák a nyomozást. Kardos kérdőre vonja Áront Szilvia miatt. Petra és Dorina között nem enyhül a feszültség. Erika találkozik egy barátnőjével a Macsekben, ahol Laci megpróbálja kideríteni az igazságot. Krisztián felveszi Lacit kisegítőnek a Kisboltba.

Jóban Rosszban - 3787. epizód

Aliz nem hiszi el, hogy elvesztették a kártya által nyújtott lehetőséget. A rendőrök tovább nyomoznak, de a központ rendőrtisztje lekapcsolja Szlávikot. Szilvia Miklós után utazik Brüsszelbe, de előtte Áronnal akar tölteni egy éjszakát. Vera és Misi újra átbeszélik a dolgaikat és nem tűnik úgy, hogy lesz közös jövőjük.

Jóban Rosszban - 3788. epizód

Szlávik úgy dönt, hogy megsemmisíti a kártyát. Kardos bébiszitterkedése kalandosra sikerül. Áron beismeri Petrának, Lucának és Brúnónak, hogy lefeküdtek Szilviával. Úgy tűnik, Vera lezárja a kapcsolatát Misivel. Csilla megtudja, hogy örökölt az apjától. Garai közli, hogy nemzetbiztonsági okokból vitték el Müllerék gépeit és aktáit.

2020. február 22. 13:07

Címkék: celebszemle_onlinemaraton   celebszemle_jr   celebszemleKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG