október 28.
Simon, Szimonetta

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
˝...dolgozott a bizonyítási vágy˝ - interjú Dzsudzsákkal, Bödével és Pintérrel
Az Eb-kvalifikáció után nem sokkal exkluzív interjút adott Böde Dani és Pintér Ádám, majd Dzsudzsák Balázs is Hajdú Péternek. Böde a norvégok elleni meccsről és a mémmé vált dzsúdómozdulatáról is beszélt, Dzsudzsák pedig arról, nem szereti az őt körülvevő bulvárfigyelmet, és azt is elárulta, mennyire dolgozik minden csapattagban a bizonyítási vágy a szurkolók felé...

Böde Dani és Pintér Ádám elmesélték Hajdú Péternek, hogy a norvég játékosok nagyon pökhendien viselkedtek meccs előtt és alatt is. Az egyikük például Böde Dani felé köpött - a játékos azt is elárulta, miért kapta fel és dobta a földre egy másik ellenfelét.
A beszélgetés során egyszer csak Jolly tűnt fel a stúdióban, és énekelni kezdett: az egyik slágere szövegét átírta Bödét dicsőítőre, ezt adta elő meglepetésként. Nézd meg a teljes adást a videóra kattintva!
Dzsudzsák Balázs arról is beszélt, többször is tárgyaltak az ügynökével a legmenőbb klubok, de a magyar foci kétes híre és a válogatott eredménytelensége miatt nem érte meg nekik kifizetni érte a 12 milliót, hiába tartották tehetségesnek.
A teljes beszélgetést itt nézheted meg:

2016. június 28. 11:12

Címkék: hajdú péter   Frizbi Hajdú Péterrel   böde dániel   pintér ádám   dzsudzsák balázs   foci Eb   európa bajnokság   európa-bajnokság

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG