július 9.
Lukrécia

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA

2020. július 9.
Jelentkezzen családjával együtt most!KIEMELT VIDEÓK

2020-ban ismét segítőkezet nyújtunk olyan rászoruló családoknak, akik számára az igazi otthon megteremtése egyelőre csak álom. Ha szeretne részt venni a TV2 Újratervezés...
Az Újratervezés csapata 2020-ban is segít rászoruló családokon. A műsor weboldalán folyamatosan lehet jelentkezni. A Mokkában Ördög Nóra mesélt az első évadról. 
 Az újratervezők csapata álmokat valósítottak meg az elmúlt hetek alatt. A videóból felidézheted a családok házátadóit!
 Az utolsó simítások vannak csak hátra Sámpár családék házának felújításán, emellett Ördög Nóriék ezerrel dolgoznak azon, hogy karácsonyi hangulat is uralkodjon. 


TOVÁBBI TARTALMAK

A Sámpár család házátadója - Galéria

 Nézd meg a Sámpár család házátadójáról, felújított otthonukról készült galériánkat!

Megható pillanatok: Így kapták vissza otthonaikat az Újratervezés családjai

 Az Újratervezés műsorában hat család élete változott meg gyökeresen: A műsor ideje alatt a családok nem csak felújított otthonnal, de számos felejthetetlen emlékkel és élménnyel gazdagodtak. Cikkünkben összegyűjtöttük a családok legmeghatóbb pillanatait, melyben visszakapják felújított otthonaikat.

Újratervezés - Online maraton

 Elérkezett az utolsó hét az Újratervezésben: A Sámpár család az utolsó, akik segítséget kaptak egy új élet megkezdéséhez. Ha lemaradtál volna, most bepótolhatod a hét adásait! Helyezd magad kényelembe és éld át az Újratervezés megható pillanatait az Online maraton segítségével!

Elevenítsd fel az Újratervezés élménynapjait

Videónkban összegyűjtöttük valamennyi család legjobb élményeit. 

Sámpárék meglepetéssel készülnek az újratervezőknek

Stohl András kopogtatott Sámpáréknál, ugyanis hamarosan elérkezik az idő, hogy beköltözzenek új házukba. Együtt elevenítették fel, melyek voltak a legjobb élményeik az elmúlt hetek alatt, illetve egy kis meglepivel készültek a család tagjai az újratervezőknek. 

Vége: Ilyen volt az Újratervezés legutolsó házátadója

Elérkezett az idő, hogy Sámpárék is átvegyék házukat. A videóból megtutod mit szóltak hozzá, miylen volt az Újratervezés legutolsó házátadója. 

Javában zajlik a munka: Finisbe érkezett a Sámpár család házának felújítása

Már csak órák kérdése, és Sámpárék beköltözhetnek új házukba. 

Kutyás élményözön: Ilyen volt Sámpárék utolsó programja

Egy igazán különleges programra repítették az Újratervezők Sámpárékat, a videóból megtudod mit szóltak a gyerekek kutyaszánozáshoz. 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | következő oldal »
KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG