november 27.
Virgil

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
STÍLUSVADÁSZ
Textildesign és trendi körmök
A StílusVadászban egy fiatal tehetség mutatja be nem mindennapi formákból álló ékszereit. Férfiaknak is tervez darabokat, melyek egyediek, természetesek és a maszkulin vonalat követik.

A StílusVadászban Éva sminktippeket ad, hogy bemutassa a helyes alapozás praktikáit. Dobó Katáék ellátogatnak egy textildizájner meghitt, otthonos műhelyébe, aki a elragadó stílusát az enteriőr anyagainak mintáiban fejezi ki. Ezután egy olyan rendezvényre megy a stáb, ahol első kézből kaphat bárki betekintést a műkörmös szakemberektől a 2014-es tavaszi és nyári körömdivat trendjeiről.

Nézd meg a Stílusvadász videóját!

A Stílusvadász a TV2 vasárnaponként jelentkező műsora, amelynek segítségével bárki felzárkózhat a legfrissebb trendekhez, legyen szó szépségápolásról, divatról, egészségmegőrzésről, stílusról, építészetről, dizájnról, ételekről, italokról vagy éppen kultúráról. A számos izgalmas és érdekes témát felvonultató műsorban szakértők teljes csapata áll készen arra, hogy hétről hétre bemutassa a trükköket, titkokat, amelynek segítségével egy nő, vagy akár egy férfi a lehető legtöbbet hozhatja ki önmagából, rálelhet a saját belső szépségére.

A Stílusvadász műsorvezetője természetesen egy tetőtől talpig stílusos nő, Dobó Kata, aki nemcsak a legújabb trendeket mutatja majd be, hanem segít eligazodni a számtalan információ között, valamint saját ötleteit és véleményét is megosztja a nézőkkel.
 

Korhatár: korhatárra tekintet nélkül

2015. március 22. 10:31

Címkék: dobó kata   stílusvadász   smink   körömlakk   design

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG