január 21.
Ágnes

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA

KIEMELT

Már az első körben kiestek a Nyomd a gombot, tesó! játékosai a műsorból, ugyanis Józsi nem nyomta meg időben a gombot. Ez nem is csoda, hiszen a játékos csupán csak komfortosan...
Majka nagyon nagyon megörült játékosainak, ugyanis két dekoratív hölgy érkezett a stúdióba, akik még a műkörmök rejtelmeibe is bevezették a műsorvezetőt.
Eszter és Mónika számára egy igencsak kecsegtető ajánlattal állt elő Majka. Vajon a játékosok hogyan döntenek majd?
Egy párszor eltévedt a Nyomd a gombot, tesó! játékosa az arénában, több alkalommal is össze-vissza ment, mint aki éppen azt sem tudja, hol is van pontosan. Dani később...


TOVÁBBI TARTALMAK

Nehéz választások elé kerültek a Nyomd a gombot, tesó! játékosai

A fordulatos játék során nem volt könnyű dolga Istvánnak és Timinek, a kvízkérdések során több alkalommal is nehéz választás elé kerültek. Vajon kitart a szerencséjük a játék végéig?

Nem sokon múlott a Nyomd a gombot, tesó! játékosainak sikere

Bea és Yu bár mindent beleadott, de végül nem sikerült pénzzel hazatérniük a játékból, pár másodpercen múlt csupán a továbbjutásuk. Vajon Istvánnak és Timinek nagyobb szerencséje lesz?

Majka nagyot nevetett játékosai válaszán: Bizony, ilyen egy hosszú házasság...

A Nyomd a gombot, tesó! párosa már annyi ideje alkotnak egy párt, hogy pontosan ők sem tudták, mióta is vannak együtt. Emiatt pedig igazán humoros helyzet alakult ki a stúdióban.

Majka alig hitte el játékosa életkorát: Azt gondoltam alig vagy 18!

Adás előtt: Majka játékosa Hong-Kongból érkezett, a műsorvezető azonban nem csak azon döbbent le, hogy milyen messziről érkezett a játékos, hanem életkorán is.

Majkának új kifejezést tanítottak játékosai: Te tudod mi az a tacsló?

Adás előtt: A Nyomd a gombot, tesó! játékosa nagyon szeretett volna magának egy lovat, azonban végül nem teljesült a kívánsága, mivel kutyát kapott helyette. Hogy mit hozott ki ebből a helyzetből a játékos, az a videóból kiderül!

Kiélezett küzdelem folyt a milliókért Nyomd a gombot, tesó! stúdiójában

Újra hatalmas küzdelem folyt a milliókért a Nyomd a gombot, tesó! stúdiójában. A játékosok mindent beleadtak, hogy pénznyereménnyel távozzanak a műsorból! 

Majka kecsegtető ajánlattal állt elő a Nyomd a gombot, tesó! játékosainak

Hősiesen küzdötték magukat előre a Nyomd a gombot, tesó! játékosai, egészen Majka ajánlatáig.

Óriási lendülettel mentek előre a Nyomd a gombot, tesó! játékosai

Két élettel teli és elszánt játékos érkezett a Nyomd a gombot, tesó! stúdiójába. A lányok mindent beleadva küzdöttek azért, hogy pénznyereménnyel távozzanak a műsorból.1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | következő oldal »
KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG