Videók ADÁSOK MI VAAAN?! Hírek Versenyzők Nánázsia Extra
SMS-KVÍZ I. évad
Összes videó Extra videók Kimaradt jelenetek Adások Mi vaaan?! Hírek Versenyzők Nánázsia Extra SMS-kvíz I. évad

Nánázsia Extra« előző | 1 | 2 |
Nánásiék igazán tudják, hogyan kapcsolódik ki a család
Végre együtt a család! Nánásiék újra teljes létszámmal tölthetnek el egy kis időt. A videóból kiderül, mivel töltik a napot Nánási Pál, Ördög Nóri, Mici és Vencel!
Nánázsia Exkluzív: Mit tesz a stáb, ha rásötétedik a játékosokra?
Az Ázsia Expressz 2 stábjára rásötétedett, mire minden játékos befejezte az aznapi kihívást. Ördög Nóri exkluzív bepillantást engedett a színfalak mögé: megmutatta, mivel üti el az időt a stáb, ha bizony várakozniuk kell...
Pillants bele Ördög Nóra forgatási naplójába!
Ördög Nóra még az Ázsia Expressz 2 forgatási szüneteiben sem pihen...Pillants be a kulisszák mögé!
Felejthetetlen élményben volt része Nánási Pálnak, Micinek és Vencelnek
Tevegelésen vett részt a Nánási család egy része: Mici és Vencel elképesztően élvezték a nem hétköznapi utazást! Őszinte, önfeledt nevetésük garantáltan a legkedvesebb dolog, amit ma hallani fogsz!
Nánási Micit meglátogatta a fogtündér!
Nem akárki látogatta meg Nánási Micit, amíg ő az igazak álmát aludta: A kislány párnája alatt reggelre a Fogtündér egy nagyon kedves meglepetést hagyott...
Börtönben járt a Nánási család
Nem kell megijedni, természetesen csak látogatóban! Pillants bele Nánásiék nem hétköznapi kirándulásába!
Végre együtt a család: Így ébrednek Nánásiék
Ördög Nórának végre szabadnapja van, így nem kell az Ázsia Expressz 2 forgatására rohannia. Pillants bele a Nánási család közösen töltött reggelébe!
Nánási Pál nem tud nemet mondani gyermekeinek
Nánási Pál bizony igazi vajszívű apuka akkor, ha felesége Nóri nincs a közelben. A Nánázsia 2 extra jelenetéből megtudhatjuk, hogy a fotós bizony szeret mindenféle csudajó dolgot megvenni gyermekeinek, ha a picik arra kérik őt. Hát nem Pali a világ legédesebb apukája? 
Ördög Nóra megmutatta, mennyire piszkos a lába
A csodaszép műsorvezetőnőt sem kíméli az Ázsia Expressz 2 forgatása: Exkluzív videóban mutatta meg, mennyire piszkos a lábfeje a Srí Lanka-i utcák porától.
Ördög Nóra elgondolkodott rajta, hogy indul az Ázsia Expressz 2-ben
Ördög Nórinak az előző szériában egészen megjött a kedve az Ázsia Expressz kihívásához: fontolóra vette, hogy indul az Ázsia Expressz 2-ben, mint játékos.
Nánázsia 2 EXTRA: Így tanítja angolul Micit Nánási Pál
 Megérkezett a Nánázsia 2 -1 adásának exkluzív tartalma, amiben a tökéletes apa-lánya programot nézheted meg: Nánási Pál megtanítja első angol szavaira Micit..
Nánázsia 2 EXTRA: Kicsi a rakás
 Elképesztően cuki, ahogy Nánási Pál és Ördög Nóri a gyerekekkel játszanak: a Nánási-féle „családszendvics” garantáltan a legkedvesebb dolog, amit ma láthatsz!
Nánázsia 2. EXTRA: Az utolsó búcsúzkodás, mielőtt elkezdődött az ázsiai kaland
Megható búcsúzkodás, izgatott várakozás: Nézd meg  a Nánázsia 2. epizódjából kimaradt, exkluzív videónkat, amelyből kiderül, hogyan vágott neki a Nánácsi család a nem mindennapi kalandoknak.
Exkluzív videóüzenet érkezett Ördög Nórától és Nánási Páltól
Ördög Nóra és Nánási Pál exkluzív videóüzenetben árult el nagyon fontos részleteket, a hamarosan induló Nánázsia 2-ről.
Ördög Nóri: ˝Teljesen új kihívásokkal kellett szembesülnünk˝
A műsorvezetőnő a TV2.hu-nak adott interjújában őszintén mesélt a Nánázsia és az Ázsia Expressz 2 forgatásának pillanatairól.
Nánázsia extra tartalmak - Hamarosan a TV2.hu-n!
Augusztus 26-án kezdődik az Ázsia Expressz második évada a TV2-n, a verseny során pedig Ördög Nóra terelgeti majd a hírességeket, akit a távoli tájakra ezúttal is elkísért családja, így a Nánázsia videósorozat is hamarosan újabb részekkel folytatódik!
« előző | 1 | 2 |


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS