Videók ADÁSOK MI VAAAN?! Hírek Versenyzők Nánázsia Extra
SMS-KVÍZ I. évad
Összes videó Extra videók Kimaradt jelenetek Adások Mi vaaan?! Hírek Versenyzők Nánázsia Extra SMS-kvíz I. évad

Nánázsia ExtraNánázsia Extra: Ördög Nóra nagy árat fizetett a szépségért reggelente
A videóból kiderül, milyen viszontagságos úton jutott el a sminkeséhez a forgatások előtt, korán reggel Ördög Nóra!
Így készül az ínycsiklandó mangó smoothie!
 Ördög Nóri kipróbálta az igazi thai mangó smoothie-t, aminek elkészítéséről most exkluzív felvételeket láthatsz!
Elképesztően cuki állatokba botlott Ördög Nóra
 Ördög Nóra egy thai áruházban botlott bele a kisállat kiállításba, ahol elképesztően cuki teremtményeket látott...
Elképesztő hőség és tűző napfény: Így védekezik ellene Ördög Nóra
Ördög Nóra exluzív betekintést engedett az Ázsia Expressz 2 forgatásának kulisszái mögé: Thaiföldön hatalmas meleg és perzselő napsütésben zajlottak a forgatások. A videóból kiderül, hogyan védekezett a stáb a rekkenő hőség ellen!
Ördög Nóra és Kandász Andi elképesztően jó receptet rögtönöztek!
Az Ázsia Expressz 2 játékosa a forgatási szünetben beszélgetett Ördög Nórával: A téma nem volt más, mint a tradicionális thai leves , a Tom yum elkészítése, de nem akárhogyan! Andi és Nóra egy kis magyar csavart rakott az ázsiai finomság elkészítési módjába...
Ördög Nóra megtalálta a tökéletes kávézót Thaiföldön!
Ördög Nóra ünnepi pillanatokat élt át: Thaiföldön ritka az európai értelemben vett hagyományos kávé, ám Nóra bennfentes információkhoz jutott és elindult megkeresni a tökéletes kávézót...
Hazatért a Nánási család egy része!
Nánási Pál, Mici és Vencel hazatértek az ázsiai utazásról! A megérkezés megható pillanataiért kattints a videóra!
Így barátkozott Nánási Mici Hódi Pamelával
Hódi Pamelából bizonyára előtörtek az anyai ösztönök: Ördög Nóra kislányával, Nánási Micivel beszélgetett hosszasan egy buszutazás során. A videóból kiderül, miről társalgott a két cserfes személyiség.
Óriási egymásra találás: Ördög Nóriék egy helyen szálltak meg a Mumbai-i magyar konzullal
Elképesztő találkozás: Ördög Nóri és családja, Nánási Pál, Mici és Vencel egy szállodában lakott a Mumbai-i magyar konzullal: A családok nagy egymásra találásáról mindent megtudhatsz a Nánázsia Extrából!
Ördög Nóra egyszerűen odáig van a száriért!
Ördög Nóra egy indiai bevásárlóközpontban járt, ahol csodálatos kelmékből készült szárikat látott. A műsorvezető bevallotta, hogy egyenesen odáig van ezért a viseletért. A videóból kiderül, miért tetszik Ördög Nórának az indiai tradicionális női ruházat! 
Ördög Nóra és a Selfie man!
Ördög Nóra Indiában megismerte az igazi Selfie Man-t! A stáb buszának vezetője minden reggel készített a csapattal egy szelfit, ami természetesen egyből landolt a sofőr közösségi média oldalain. A kedves gesztus sok mosolygós pillanatot okozot a magyar stábnak.
Megdöbbentő - Ördög Nóra: ˝Valami csúnya dolgot készülnek mutatni nekem˝
 Emlékeztek még a Nánázsia promójában felbukkanó sejtelmes videóra, ami teljesen felkavarta Ördög Nórát?Az exkluzív felvételekért kattints a videóra...
Elképesztő hőség és nyomor a Mumbai-i forgatáson
Ördög Nóra exkluzív felvételen, a helyszínről bejelentkezve árulta el  a Mumbai-i gettóban történt forgatás részleteit. Az elképesztő hőség a műsorvezetőt is megviselte, ám nem az időjárás az egyetlen, ami megdöbbentette Nórát.
Bollywood, ahogy Ördög Nóra látja
Ördög Nóra exkluzív bepillantást engedett az Ázsia Expressz 2 Bollywood-i forgatásába! Kattints a videóra az őrületesen színes és pezsgő helyszínről készült exkluzív felvételekért!
A külföldi stábnak meggyűlt a baja a magyar nyelvvel
Ne hagyd ki Ördög Nóra exkluzív felvételeit az Ázsia Expressz 2 forgatásáról, amin a magyar stáb a helyi kollégáikat avatják be nyelvünk rejtelmeibe.
Szupercuki: Nánási Mici és Vencel üzentek szeretteiknek!
Nánási Mici és Vencel videóban üzentek otthon maradt szeretteiknek! A jókedvű videóban nem csak millió puszi, de az is napvilágot lát, milyen kalandokban volt része eddig Micinek és Vencellnek a hosszú utazás során.
Tradicionális játékműhelyben jártak Nánásiék
Elképesztően csodálatos kalandban vettek részt Nánásiék: Mici, Venci és Pál meglátogattak egy játékkészítő műhelyet, ahol tradicionális indiai figurákat készítenek. A műhelyben olyan hírességek vásároltak már, mint Barack Obama vagy Bhutan hercege.
Nánási Pál: ˝Úristen, te vagy a legszebb nő a városban, Nóra!˝
Közös vacsora mellett egyesült újra a Nánási család: Ördög Nóra az Ázsia Expressz 2 forgatásai miatt csak ritkán lehet együtt családjával, ezért minden közös pillanatot igyekeznek alaposan kihasználni.
Exkluzív: Ördög Nóra bennfentes információkat tudott meg
Ördög Nóra exkluzív titkokat tudott meg a királyi családról egy helyi hírességtől, akivel az Ázsia Expressz 2 forgatásán dolgoztak együtt. A videóból kiderül, mi is történik pontosan a lélegzetelállító királyi palotában!
Ördög Nóra elmesélte, mi zajlott a forgatás alatt Indiában
 Ördög Nóri exkluzív felvételeken beszél az Indiában éppen az Ázsia Expressz 2 forgatása alatt zajló választásokról. A videóból minden fontos és érdekes részlet kiderül az Ázsia Expressz 2 forgatási körülményeiről.


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS