Videók ADÁSOK MI VAAAN?!
Hírek Versenyzők Nánázsia Extra SMS-KVÍZ I. évad
Összes videó Extra videók Kimaradt jelenetek Adások Mi vaaan?! Hírek Versenyzők Nánázsia Extra SMS-kvíz I. évad

Mi vaaan?!Mi vaaan?!: A mai izzadás 10.000.000 forintot ér
Végre eljött az utolsó Hajsza napja, az idei Ázsia Expressz történetében először Zsuzsa és Kandi nélkül, ők ugyanis tegnap kiestek. Egy perc néma csend azért jár, mivel a csajok pont a tízmillió küszöbénél offolták ki magukat.
Mi vaaan?!: A fináléhoz vezető út bivalykakival van kikövezve
Az utolsó előtti napon vagyunk, ma a három pár közül az egyiknek véget ér az Ázsia Expressz, a döntő előtt ez már tényleg a legutolsó kiesési lehetőség.
Mi vaaan?!: A csoportos hányásnál ma csak kvízkérdések lesznek pusztítóbbak
Hmm, szaftos lárvák, ínycsiklandó csótányok…” – erősen indul a mai adás, Nóri leugrott shopizni a helyi piacra, a mai gourmet feladatban ugyanis a játékosoknak férgeket kell enniük. A tízmilliós fődíjhoz vezető út mai szakasza bizony hányással lesz kikövezve.
Mi vaaan?!: Zsuzsa szembenéz a leghorrorisztikusabb félelmével
Még nem tudni, ki nyeri a fődíjat, de Veca és Ábel máris pakolhattak az Ázsia Expresszes malacperselyükbe, ugyanis rögtön az első aranyelefántot és a mellé járó garantált egymillió forintot be is húzták maguknak.
Mi vaaan?! : Egy páros már ma megkeresheti az első millióját
Gáspáréktól búcsúztunk múlt hét végén, immár másodjára, de most már full komolyan, béke poraikra, így viszont végre kialakult a döntős mezőny: Vecáéknak, Zsuzsáéknak és a frissen meggyűrűzött Grétáéknak sikerült az utolsó hétig kihúzniuk az ázsiai kiruccanáson 
Mi vaaan?!: Az egyik pár ma menni Magyarország
A helyiek vendégszeretetének hála az előző éjszaka az indiai csövezésekhez képest luxi körülmények között telt a pároknak. Mondjuk van is mire rápihenni: ez az utolsó előtti hét utolsó napja, ma véget ér a medálok gyűjtögetése, kiderül, kik jutnak tovább egyenes ágon a döntőbe. A többi három párnak hajszáznia kell, a leglassabb pedig repülhet is haza.
MI VAAAN?!: Szerelmes lábszag csak erős idegzetűeknek
Az előző játékban Vecáék tom yum levese lett a kevésbé borzalmas a kettő közül, így övék a medál, bónuszként pedig egy másik érmet elrabolhatnak az általuk kiválasztott párostól.
Mi vaaan?!: Ekkora pusztítást tud végezni egyetlen tál pad thai
Mindenki visszatért az eredeti párjához, most pedig egy újabb játék fogja eldönteni, melyikük rajtolhat el először.
Mi vaaan?!: Ősellenségekből öribarik?
Folytatódik az elődöntő hét és a medálszerzés, Nóri ma egy extrém húzással fejeli meg a játékot: párokat kell cserélni. Az eredeti páros egyik tagja gazdaként fogja képviselni a páros érdekeit, ők Dávid, Zsuzsa, Veca és Evelin, náluk lesznek a ládikók is.
Mi vaaan?!: Egy páros ma alaposan megtrágyázhatja a medálültetvényét
Üdv mindenkinek Thaiföldön, itt indul az utolsó előtti hét – méghozzá nem is akárhogy...
Mi vaaan?!: Az egyik pár már nem éli meg a jövő hetet
Itt tartunk most számokban: ez a negyedik hajsza és a második olyan alkalom, hogy Gáspárékon sárga póló van, viszont az első eset, hogy Zsuzsáék kivételesen nincsenek a veszélyzónában.
Félelem és hányinger Indiában
Ismét együtt mindenki, Nóri a későn érkezőknek is kihirdeti a breaking news-t: Zsuzsáék hatodik nekifutásra végre megszerezték a legelső medáljukat, jár a többiektől a nyuszitaps. Éppen ideje volt már, ugyanis jövő héten az, akinek a legtöbb medálja van, automatikusan továbbjut a döntő szakaszba.
Mi vaaan?: A megtekintéshez füldugó használata ajánlott!
Gáspáréké az eheti védettség, Zsolti már fel is húzta a kevlármellényt jelentő sárga pólót, ők már biztos nem esnek ki a héten.
Mi vaaan?: Végre megvillan a legszexibb hazai felsőtest
Ma fog eldőlni az eheti védettség sorsa, egyelőre még a következő úti cél is top secret, ezt a pároknak kell majd kitalálniuk. A játékosokat egy közös busz elviszi egy darabon, onnantól stoppal kell boldogulni.
MI vaaan?: A mai naptól még Gandhi is kiborulna
Rákanyarodtunk a negyedik játékhétre, az új etap is közös eligazítással kezdődik. Gáspárék a legutóbbi hajszán elvileg kiestek, de gyakorlatilag a Liu-tesók önként hazamentek helyettük, szóval Zsolti most még inkább meg akarja mutatni, hogy itt a helyük.
Mi vaaan?!: Úgy kiborul a bili, hogy valaki fel is adja
Megint itt a játékhét leggyűlöltebb napja, a hajszázás, remélhetőleg Zsuzsáék és Gáspárék is olimpikonra pihenték magukat, mert ők már tuti menni fognak.
Mi vaaan?!: Oszlásnak indul a szövetség?
Nóri a későn érkező párokat is korrepetálja a Gréta-Dávid páros és Gáspárék között lezajlott eposzi, hereverő csata eseményeiből: a medál Grétáékhoz került, ma náluk az előny, Gáspáréknak most csak a csicskalángos jutott.
Mi vaaan?!: Megalakul a púderes gádzsik elleni ősszövetség
Sanyi és Ádó szerezték meg a védettséget, megvan a harmadik medáljuk is, úgyhogy ahogy Zsolti mondaná, „elmennek egy kicsi szivarozgatni” és úgy döntenek, hétvégéig kivonják magukat a forgalomból és csak turistáskodnak. A többiek is örülhetnek, hiszen addig is eggyel kevesebb párost kell majd lenyomni medálszerzéskor.
Mi vaaan?!: A bollywoodi Tom Selleck bevetésen
Ma és holnap ismét a védettségért folyik majd az izzadság, akik pedig megszerzik a sárga pólókat, nem csak a heti kieséstől menekülnek meg biztosan, de pár nap szabit is kivehetnek – persze csak ha úgy döntenek. Az utóbbi a közel háromhétnyi tarhálás és csövezés után egyre csábítóbb lehetőség valószínűleg minden párnak. 
Mi vaaan?!: Két játékos végre megtapasztalja a feltámadást
Gáspárék tepertőszűrő nélkül ugyan, de sikeresen visszatértek a múlt heti védettséghez járó bónusz welnesshétvégéről, a mezőny ismét teljes létszámmal vághat neki a harmadik játékszakasznak.


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS